מקלות מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות מרנג

מקלות מרנג, זה יפהפה, המקלות האלה יוצאים מקסים. מאוד פשוט להכין אותם רק צריך סבלנות אבל התוצאה שווה את זה. שימו לב זה נחטף במהירות. פתרון נהדר כל פעם שיש חלבונים מיותרים.

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח
צבע מאכל (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. בשקית זילוף לשים טיפת צבע בשני הצדדים ולמלא את השקית עם הקצף.

3. להזליף פסים על נייר אפייה, לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את המקלות ל 6 שעות.

4294 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות מרנג מקלות מרנגמקלות מרנגמקלות מרנג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

35 תגובות

שרה

הי ניקי
את חושבת שאם אשתמש בסוכר שהוא דיאטטי
כמו סוכר לוז וכו
זה יתאים לפה?
(כן כתוב על הקופסא שזה מתאים לעוגות אבל אני מאמינה שלא לכל דבר זה מומלץ)

השב