פאדג' שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאדג' שוקולד חלב

פאדג' שוקולד חלב

זה מדהים לאוהבי השוקולד זה ממתק חבל על הזמן, הטעם של הפאדג' הזה משגע שוקולדי עם דברים טובים. טוב אני מודה זה ממכר ואני לא יכולה לעמוד בפני זה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

200 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
200 מ"ל חלב ממותק
200 ג' גליליות
100 ג' מקלות שקדים
שליש כוס שוקולד צ'יפס לבן

הכנות:

1. במעבד מזון לגרוס את השקדים לחתיכות קטנטנות ולהעביר לקערה, לגרוס את הגליליות לחתיכות קטנות ולהוסיף לשקדים

2, לשבור את השוקולדים לקוביות לשים בקערה יחד עם החלב הממותק להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב עד שהכל חלק.

3. להוסיף לשוקולד את הגליליות, השקדים את השוקולד צ'יפס ולערבב לעיסה אחידה

4. להרטיב את הידיים ולשטח את העיסה באופן שווה בתבנית אינגליש קייק.

*5. להקפיא לכמה שעות ולחתוך בעזרת סכין חדה לאצבעות או לקוביות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את הגליליות באגוזי מלך גרוסים / חתיכות קטנטנות סך הכל 100 ג'. זה חייב להישמר בהקפאה כל הזמן זה נהדר לאורחים שמפתיעים.
ביום קיץ חם זה פינוק אמיתי. אין תחליף לחלב הממותק, אין אפשרות להכין פרווה. זה מגיע לשליש גובה התבנית, הקוביות יוצאות נמוכות וקטנות.

5750 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאדג' שוקולד חלבפאדג' שוקולד חלבפאדג' שוקולד חלבפאדג' שוקולד חלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

33 תגובות

ואל

היי ניקי בוקר טוב
פרוסות שקדים טבעיים במקום מקלות שקדים הולך?
ואגוזי מלך במקום הגליליות גם 200 גרם??
תודה רבה ניקי
שבת שלום
ואל

השב
אדוה

היי ניקי,
תודה רבה על מתכונים מופלאים שמצילים אותי בכל פעם מחדש!
רציתי לדעת לכמה אנשים בערך מספיקה הכמות במתכון, שאדע מראש אם להכין כפול. תודה!

השב