מוס אפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס אפרסקים

מוס אפרסקים

מוס אפרסקים, קופסת אפרסקים מיותמת עמדה במזווה, הסתכלתי עליה התחלתי לדמיין מה אני הולכת לעשות איתה אולי עוגה ? ואולי עוגת גבינה גם מתאים לא ? בסוף הכנתי משהו קר וצונן מתאים למזג האויר החם שיש לנו.

8 כוסיות

זמן הכנה:
10 דקות לא כולל קירור

מרכיבים:

קופסת אפרסקים משומרים 820 ג'
משקל נטו 470 ג'
בין שליש לחצי כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
כוס שמנת מתוקה

הכנות:

1. לטחון את האפרסקים בלי הנוזלים להוסיף סוכר (לטעום) לחלק לשנים.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקפל עם מחצית מרסק האפרסקים.

3. למלא כוסות הגשה עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה או עד שמתקשה קצת.

4. את החצי השני של האפרסקים לצקת על המוס שקפא ולהקפיא לחצי שעה.

1480 צפיות 35 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

רות : "בזכות המתכונים הקלים והמעולים שלך אני מתאהבת במטבח כל פעם מחדש…
מוס האפרסקים כל כך קל להכנה…ועוד לפני שהכנסתי להקפאה כבר טעמתי והוא טעיייםםם. איזה כיף שיהיה לנו קינוח יפה וטעים לשבת."

תגובות

79 תגובות ב "מוס אפרסקים"

  הרשם  
עדכן

מועדים לשמחה ניקי, אפשר לוותר על האינסטנט פודינג? או שאפשר להחליף אותו בשהו אחר? אשמח לתשובה מהירה ותודה רבה מראש

הי. שאלה דחופה!!!!!!
רוצה אני זה פרווה ליד סופלה שוקולד. הולך או שיש לך משהו אחר קר בשביל לשים ליד סופלה חם? (יש לי מלא ריץ' במקפיא שרוצה לחסל לפני פסח…)

אני רוצה להשתמש עם קצפת ריץ' במקום שמנת מתוקה. איזה כמות להכין מהקצפת ריצ? כוס כמו השמנת מתוקה?

האם אפשר עם מנגו טרי? או שעדיף אפרסקים משומרים?

היי, אני יכולה להכין את המוס עם גבינה או שחובה רק עם שמנת מתוקה ופודינג ?

האם אפשר להשתמש באפרסקים טריים במקום בקופסת שימורים?

אפשר לעשות את אותו דבר עם אננס

שלום ניקי, שבוע טוב!!
אני רוצה להכין מנה אחרונה לסעודת פורים לכ- 40 איש, אז פתחתי את האתר שלך – כמובן!!! והגעתי למוס אפרסקים.
רק שאלונת- מה הגודל של הכוסות שאני צריכה לקנות?
אני רוצה לקנות משהו חד פעמי יפה.
תודה על האתר המקסים!
גילי.

היי ניקי.
מחר מתכוונת להכין את המוס אפרסקים. אם יש לי קופסא של פירות טרופים אפשר גם לעשות במקום האפרסקים? את חושבת שיצא גם טעים?

ניקי היקרה
יאמי!
כל כך טעים!!!
הכנתי עם קצפת ריץ
תודה רבה
שבוע טוב

היי ניקי המקסימה.. שאלונת קטנה: האם הכוסות שהשתמשת בתמונה הם כוסות חד פעמי? איזה כוסות משתמשים לקינוח הזה?

ניקי יקרה חג שמח. האם אחרי שמקפיאים חצי שעה את המוס מעבירים למקרר או שמשאירים בפריזר ומפשירים חצי שעה נגיד לפני הגשה? תודה

כל כך קל להכנה וטעם נפלא.. גם בגירסת פרווה..אהבנו

יצא מדהים הכנתי את זה פרווה זה פשוט התחסל !!
וההכנה כל כך קלה ופשוטה !!

היי ניקי,
אני חייבת להודות לך. עד היום, המילה להקציף היתה מלחיצה אותי. לא ניסיתי שום מתכון עם הקצפה. היום ניסיתי פעם ראשונה להקציף ויצא מעולה! הכנתי את המוס הזה ואת מוס המנגו (מכינה לחג..) ובהמשך את עוגת הוניל והקינמון. תודה רבה!! שנה טובה!

ניקי המדהימה. תודה על התכונים המעולים. יש לך אולי רעיון מה לעשות בנוזל שנשאר מהאפרסקים?
תודה. ושבת שלום

ניקי המהממת!
הכנתי בגרסת הפרווה- עם ריץ,
הגשתי בשבת אחרי הסעודה
ובעלי והילדים נהנו מאוד ואפילו ביקשו עוד!
תמשיכי להעלות עוד מתכונים קלים וטעימים
תודה רבה רבה!

מגישים את זה קפוא?
אני רוצה להכין היום בשביל עוד יומיים, אפשר להקפיא ולהגיש ישר מהקפאה?

אין לי אינסטנג פודינג. אפשר בלי?