ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

מה עדיף עוגות גבינה רגילות או ריבועים קטנים מלאים בגבינה עם תוספת של שוקולד צ'יפס ? מבחינתי התשובה ברורה ואלו סוג העוגות שאני אוהבת להכין, יש לי חיבה מאוד גדולה לסוג העוגות האלה (אתם תראו בהמשך).

מרכיבים:

200 ג' חמאה
280 ג' קמח
150 ג' סוכר
כפית סוכר וניל
כוס שוקולד צ'יפס כהה

שכבת הגבינה:
250 ג' גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
ביצה
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקראת הסוף להוסיף את השוקולד צ'יפס.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לשטח 3/4 מהבצק בתבנית ולאפות עד שהוא מזהיב בערך 20 דקות.

3. בינתיים לערבב את מצרכי הגבינה למרוח / לשים על הבצק האפוי להחזיר לתנור לעוד 12 דקות. הגבינה אמורה קצת להתקשות.

4. לרדד את הבצק שנותר לקחת חתיכות ולהניח על שכבת הגבינה, לא נורא אם לא מכסה הכל. להחזיר חתנור לעוד כ 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים, לקרר לפחות כמה שעות.

2436 צפיות 10 צפיות היום

ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפסריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס

תגובות

3 תגובות ב "ריבועי גבינה ושוקולד צ'יפס"

  הרשם  
עדכן

וואו יצא מדהים מדהים!! השילוב של הבצק עם הגבינה והשוקולד, נותן טעם כל כך מיוחד. מחר אשלח לך תמונה. (אגב, הוספתי לבצק 3-4 כפות חלב)

היי. בלי טיפת נוזלים בבצק??