עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

העוגה נהדרת במיוחד לאוהבי השוקולד שמורגש טוב בכל ביס. התלבטתי אם לקרוא לה עוגת רעידת אדמה (תרדו לתמונות תבינו לבד) יופי של  עוגה.

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
200 ג' סוכר
200 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן

שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
כף א. סוכר

תותים

הכנות:

  1. 1. להקציף חלמונים ורבע מכמות הסוכר לקרם סמיך מאוד.

2. להמיס שוקולד ושמן לבלילה אחידה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף באיטיות את השוקולד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב, לקפל את השוקולד לקצף החלבונים. לשמן תבנית לצקת את הבלילה ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

5. להעביר סכין בין דפנות התבנית לעוגה להמתין כמה דקות ולתת מכות קלות במרכז לקרום ולשטח בעדינות כלפי מטה, נוצר בור גדול. לצנן.

6. להקציף שמנת אינסטנט ואבקת סוכר ולמלא את הבור. לקשט עם תותים.

3500 צפיות 15 צפיות היום

עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפתעוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : "הכנתי את העוגה לליל הסדר, יצאה מדהים וכולם התלהבו. זאת היתה הפעם הראשונה שאירחתי בליל הסדר, וחלק גדול מהמנות היה כמובן שלך. בלי המתכונים שלך לא הייתי יכולה לעשות את זה-את נתת לי את הביטחון. תודה רבה וחג שמח לך ולכל משפחתך!"

שרון : "הכנתי את העוגה לליל הסדר והמא יצאה פשוט מדהים. האורחים לא הפסיקו להלל, תודה!"

שלומית :"הכנתי לפסח ויצא ממש מוצלח!!!!
אני הקצפתי קצפת פרווה עם כף ממרח חלבה ומלמעלה פיזרתי קצת חלבה מפוררת.
אפשר עם לוטוס או כל רעיון אחר.

דבי : "חזרתי לעדכן… העוגה יצאה חלומית , כ"כ טעימה ומוצלחת."

נעמה : "וואו!!! נהדרת!!!!"

ספיר : "היי ניקי חייבת להגיד שהעוגה הייתה מעולההה!!
תודה על המתכון"

תגובות

35 תגובות ב "עוגת פאדג' שוקולד עם תותים וקצפת"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
מתכון מעולה, תודה!
במידה ואני לא אוהבת את החמיצות של התותים, או בעונה שהיא לא של תותים, מה אפשר לשים במקום?

היי(: את אבקת הסוכר לערבב יחד עם החלבונים?

היי ניקי אשמח לעזרה…
גם אני הכנתי את העוגה המסתי את השוקולד…בפולסים קצרים לא נשרף והיה ממש חלק..אך שהוספתי לחלמונים מיניה לעיסה קשה…
הצלחתי לקפל יחד עם הקצפת והכנסתי לתנור…
משום מה לא ייצא לי בור באמצע…
האם להכין מחדש? או שיש עוד סיכוי ?
תודה רבה וחג שמח

היי, הכנתי לפי מה שכתבת וכשהוספתי את השוקולד זה תהיה לי גוש קשה.. כשקיפלתי את זה לחלבונים היה ממש קשה לקפל וזה היה יותר לערבב וגם לא אחיד.. זה תקין או שעשיתי משהו לא טוב?
עוד שאלה.. העוגה צריכה להיות קרה בהגשה? לשים את הקצפת ואז למקרר עד הגשה? תודה רבה!!

היי ניקי,
אפשר להכין את העוגה לפסח עם שמן זית?
קנולה לא אופציה לצערי..

היי ניקי, אפשר לעשות בתבנית אינגליש קייק כדי שתצא יותר גבוהה?

הי ניקי. אפשר להכין את העוגה בתבנית בקוטר 26?

היי ניקי. באיזו תבנית כדאי להכין את העוגה?
תודה

היי ניקי, הכנתי את העוגה והיא הייתה ממש טעימה אבל כשנתתי לה מכות קלות לא נוצר בור וכשחתכנו את העוגה היא התפרקה, יכול להיות שזה כי הקצפתי את החלבונים ביחד עם כל הסוכר ולא הוספתי את הסוכר בהדרגה?

טוב תודה

היי ניקי
יש תחליף לשוקולד מריר?
תודה והמשך יום נעים

בוקר טוב ניקי,
אם אני מכינה את העוגה למחר, אפשר להשאיר את העוגה בחוץ עם הקרם והכל?
בנוסף כמה זה 200 גרם סוכר בכוסות?
תודה רבה ופורים שמח 🙂

לתת מכות קלות בכדי שיהיה בור בכוונה?זה הכרחי או שאפשר לוותר על הבור ולעבור לשלב הבא?