מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

מתכון משגע! המאפינס האלה מושלמים תראו איזה יפים הם יצאו. לא להאמין כמה קל להכין אותם זה לעשות רושם בכלום עבודה. התוצאה הסופית נהדרת. בתקופה האחרונה הכנתי אותם המון מרוב שהתלהבתי מהם.
שלוש שכבות של ביסקוויטים גבינה אפויה ונוגט אגוזים (זה מסוג הממרחים שאני מסוגלת לאכול עם כפית) טעם נהדר, קינוח נהדר לחג השבועות.

13 יחידות

מרכיבים:

בסיס:
120 ג' ביסקוויטים וניל / קרמל
50 ג' חמאה מומסת
כף סוכר

שכבת הגבינה:
400 ג' גבינה לבנה 9%
130 ג' סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
2 ביצים
כף א. אינסטנט וניל
3 כפות קמח

שכבה אחרונה:
ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה


הכנות:

  1. 1. לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.

2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.

מקסים!

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר. אין צורך במיקסר כל הערבוב נעשה עם כף.
נשאר קצת מהפירורי ביסקוויטים מאוד טעים לאכול כמו שזה או שאפשר להקפיא ולשמור להכנת קינוחים.

7852 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים

מאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזיםמאפינס גבינה ואגוזים מאפינס גבינה ואגוזים


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

42 תגובות

תחיה

הי ניקי!
אפשר להשתמש במקום הממרח נוגט בממרח אגוזי לוז עם קקאו של עלית?
תודה!

השב
ישראל

שאלה
באיזה ביצים להשתמש בבמתכון זה ובכלל? כשלא כתוב? מדיום? לארג'?

השב
עדינה

ניקי ערב טוב! אני מרגישה שאני חייבת לך אלפי תודות ..היה לי ולאורחים שלי חג טעים במיוחד והכל בזכותך!!
הכנתי את פשטידת ברוקולי ,לזנית ילדים, חטיפי שום ,פיציות, חטיפי גבינה וזעתר, נודלס ומוקפצים, עוגת גבינה פירורים את המאפינס עם הנוגט, דג סלמון בלימון ודבש, וצלי בקר עסיסי ,ועוד ועוד..
אבל היה חשוב לי ככ לפרט כדי שתדעי שהמשותף להכל – שהכל הצליח !הכל מתכונים ברורים מאד בשלבי ההכנה !האתר כיפי ומזמין ! ולך לא נגמרת הסבלנות לענות אם אפילו נשארו עוד שאלות !
ואני ממליצה לכוווווולם בחום רק על האתר הזה ..(ואני שהייתי מכורה לאסוף כל היום רק חוברות מתכונים פשוט העפתי הכל כי אם יש ניקי מי צריך יותר מזה..)
אין מילים!!

השב
עידנאור

האם אפשר להקפיא את המאפינס אחרי שסיימתי להכין (אין לי מקום במקרר….)?

השב