עוגת רסק תפוחים בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת רסק תפוחים בחושה

עוגת רסק תפוחים בחושה

העוגה הזאת קלה ביותר והיא יוצאת נהדר, רכה וזהובה עם ריח משגע של תפוחים. היא מתחסלת בקלות והכי כיף שלא עבדתי קשה, 5 דקות הכנה והתוצאה מושלמת עוגה נהדרת.

תבנית : אינגליש קייק

מרכיבים:

2 ביצים
2 קופסאות רסק תפוחים קטנות 260 ג' סך הכל כל קופסא 130 ג'
200 ג' סוכר (כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
140 ג' קמח תופח (כוס)
כפית קינמון

ציפוי:
2 כפות שבבי שקדים
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג במשך כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה, אין צורך במיקסר הכל ידני עם כף.

3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה.

*4. בצלוחית קטנה לערבב שקדים סוכר קינמון ולפזר מעל העיסה, להכניס את התבנית לתנור לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

14775 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת רסק תפוחים בחושהעוגת רסק תפוחים בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : "רק רציתי להגיד לך שהכנתי את העוגה הזאת פעמיים תוך שבועיים והיא אחת העוגות הבחושות הטעימות שאכלתי! תודה על המתכון (:"

גלית: "הכנתי פעם שנייה עם תחליף סוכר, ורסק לא ממותק. חצי קמח מלא וחצי רגיל. מאוד מוצלח."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

322 תגובות

דנה

היי ניקי, אתמול הכנתי את העוגה, כשיצאה מהתנור הקיסם יצא חלק. היה ברור שהעוגה מוכנה. לאחר כמה שעות היה נראה למעלה שמשהו לא נאפה וזה החמיר כשניסיתי לאפות עוד קצת. פשוט נהיה עיסתי. יש לך מושג איך קורה כזה דבר ?

השב
ניקי ב

הוצאת אותה לפני הזמן מהתנור, כשאת בודקת עם קיסם תבדקי במספר מקומות במיוחד באיזור האמצע.

השב
דנה

זה הקטע המוזר שעשיתי את זה וזה היה ממש בסדר. בדקתי במרכז ובעוד מקומות…
נראה מה יהיה בפעם הבאה.

השב
ניקי ב

אין לי תשובה ודאית, קמח תמי אמור להיות בסדר.

השב