עוגת תפוחים ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים ואגוזים

עוגת תפוחים ואגוזים

כל פעם אני מופתעת מחדש איזו עוגה נהדרת אפשר לקבל ב 5 דקות הכנה, לערבב ולהכניס לתנור אין יותר פשוט מזה. כל השאר התנור עושה. מתקבלת עוגה מושלמת קלה וביתית, מתכון מנצח לעוגת תפוחים.

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק / תבנית 20X30 מלבנית

מרכיבים:

4 ביצים גדולות
200 ג' סוכר (כוס)
4 תפוחים גדולים ירוקים
180 מ"ל שמן (שלושת רבעי כוס)
60 מ"ל כוס מיץ תפוזים (רבע כוס)
כפית קינמון
50 ג' אגוזי מלך קצוצים / גרוסים
240 ג' קמח תופח (2 כוסות פחות 4 כפות)

הכנות:

  1. 1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות לשים במיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים את האגוזים והקמח להוסיף בסוף, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

*3. להעביר לתבניות משומנת ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות העוגה מתייצבת ומזהיבה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, בימים חמים מומלץ לשמור במקרר, אפשר להכין את העוגה בקערה ולערבב עם כף. לא חייבים לקלף את התפוחים. אפשר לוותר על האגוזים ולשים במקום קמח תופח, אפשר להשתמש בכל סוג תפוחים שיש בבית. אפשר להקפיא.

8885 צפיות 151 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזים

עוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזיםעוגת תפוחים ואגוזים

תגובות

15 תגובות ב "עוגת תפוחים ואגוזים"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, אם יש לי רק קמח רגיל, כמה אבקת אפיה להוסיף?