בראוניז חלום מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוק

אחד המתכונים הראשונים שלי, אני תמיד מסתכלת עליו בחיבה כי הוא חלק מהמתכונים הראשונים איתם התחלתי. למרות שעבר הרבה זמן  הוא אחד הבראוניז הטובים שלי, עסיסיים לחים מלאים בשוקולד עם נגיעות של שוקולד לבן, עובר נפלא הקפאה לכל אורח שמפתיע, פשוט מתכון טוב לבראוניז.

תבנית 20X30

מרכיבים:

300 ג' שוקולד מריר
180 ג' חמאה
4 ביצים
חצי כוס סוכר חום
180 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס ורבע קמח
100 ג' שוקולד לבן

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב שלא יהיו גושים. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות אחרי כל הוספה.

2. להוסיף את הקמח לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה וזה בסדר.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לגרד את השוקולד הלבן בפומפייה בחורים הגדולים ולהוסיף לעיסת השוקולד, לערבב.

5. להעביר לתבנית ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

6. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

משגע! בראוניז מעולים שוקולדים ועסיסיים.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן, אפשר להחליף את השוקולד הלבן בחצי כוס שוקולד צ'יפס לבן, אפשר לשמור מספר ימים במקרר.

5000 צפיות 8 צפיות היום

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

בראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוקבראוניז חלום מתוק

גולשים מכינים וממליצים:

נועה : הכנתי אתמול את הבראוניז והם יצאו פשוט מעולים!!!!!!!

🙂 : מכינה בכל הזדמנות ותמיד מתחסלים תוך 24 שעות. פשוט מושלמים.

שרית : "עשיתי את הבראוניז עם אגוזים ובלי שוקולד לבן ויצא טעים ברמותתתתתת! !!!!
בעלי לא הפסיק לאכול אותם…."

תגובות

232 תגובות ב "בראוניז חלום מתוק"

  הרשם  
עדכן

היי, תודה רבה על המתכונים המעולים!! אני משתמשת בהם הרבה וזוכה בזכותך למחמאות!!:)
אשמח לדעת האם את אופה על טורבו או על רגיל? (ומה יותר טוב באופן כללי לאפיה) תודה רבה!!

חסרה במתכון כמות הקמח 🙁

במתכון רשום:
200 ג' סוכר (כוס)
חצי כוס סוכר חום
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)

האם זו טעות או שהכוונה ל350 גרם סוכר לבן + חצי כוס סוכר חום?

האם אפשר לעשות בראוניז גם בצבע לבן?

היי ניקי, אפשר להחליף חלק מהקמח (או את כולו) לקמח מלא או שזה לא מומלץ?

ניקי שלום,
תודה רבה על שפע מתכונים כיפיים…

האם כדאי להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד צ'יפס לבן? אני צריכה שזה יהיה פרווה.
הילד לא מתלהב מאגוזים, כך שזה לא תחליף מוצלח מבחינתי…

שלום ניקי,
הבראוניס האלו מעולים. אחד המתכונים שהכי אהובים בבית!!!
ראיתי שאפשר להכין עם שמן האם לא פוגם בטעם המעולה?
ושאלה נוספת – כמה ימים מראש אפשר להכין?
תודה רבה

בראוניז חלומי..תודה על המתכון

הי ניקי!
חפרתי באתר המהמם והשימושי שלך אבל לא מצאתי משום מה את מה שחפשתי…
אולי יש לך איזשהו מתכון לעוגת שוקולד חמה, אבל שלמה, לא סופלה.. מסוג העוגות שמגישים במסעדות, עוגה שאפשר לחתוך למשולשים עם קרם שוקולד נוטף רותח?

הי ניקי,
בדרך כלל אני לא כותבת. הכנתי עכשיו את הבראוניז להערב. טעמתי. יצא מדהים!
תודה רבה.
שרית

שלום רב ניקי,
רציתי לדעת- האם ניתן להגיש אותם חמים, או שיש עוגה אחרת מומלצת שאפשר להגישה חמה?
תודה רבה וחנוכה שמח!

היי ניקי! אני צריכה להכין כמות של כ50 וביות, האם עדיף להגדיל כמויות(אם כן בכמה?) או לעשות את המתכון כמה פעמים( כי ראיתי שאת כותבת של א מומלץ להגדיל… אבל אני חייבת….)

היי ניקי המקסימה
אין לי שוקולד מריר. יש רק חלבי ולבן. בכמה להשתמש וכמה סוכר לשים.
תודה רבה

היי ניקי, המתכון מעולה והבראוניז יצאו מדהים וחוסלו מהר. רציתי לשאול לפעם הבאה אם אפשר במקום השוקולד הלבן לשים תחליף טעים אחר כמו אגוזי מלך או משהו כזה?
תודה (:

הי ניקי! יש לי רק ביצים פצפונות s . כמה לשים?
תודה!!!

רותי אופה מתחילה

ניקי את גאונה גאונה! לא האמנתי וגם הבן זוג היה סקפטי ויצא מ-ע-ו-ל-ה והזוגי מנשנש אפילו את השאריות מהתבנית כדי שכל הטעים הזה לא יתבזבז! החלפתי 100 ג' בשוקולד חלב (לפי שאלות ותשובות שראיתי) חאת כל הסוכר בחום כי אין לי לבן. פעם ראשונה מני רבות לבראוניז הנהדרות!

1 3 4 5