עוגת פרג וניל רכה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פרג וניל רכה

עוגת פרג וניל רכה

עוגת פרג וניל רכה להיט של עוגה היא ממש טעימה, הטעמים שלה נהדרים והיאה כל כך טעימה שאי אפשר לעמוד בפניה. רכה ומומלצת. כיף לתת בעוגה הזאת ביס היא מדהימה ביותר.

זמן הכנה: כ – 50 דקות

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

שכבת הוניל:
3 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
חצי כוס שמן
קורט מלח
250 מ"ל שמנת מתוקה / כוס מיץ תפוזים
כפית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
חבילת אינסטנט וניל

שכבת הפרג:
1/3 כוס פרג טחון טרי
כף יין אדום
1/4 כוס חלב / מיץ תפוזים

הכנות:

1. לערבב את מצרכי שכבת הוניל, להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה נפרדת. לערבב את מצרכי שכבת הפרג ולהוסיף לבלילה שהוצאנו.

2. לצקת חלק מבלילת הווניל לתבנית, להוסיף חלק מבלילת הפרג וככה להמשיך בסוף לקחת כף ואת הידית שלה להכניס לתחתית הבלילה ולהפוך מעט, לחזור על הפעולה שתים שלוש פעמים, הבלילה נראית מצוירת.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 50 דקות.

5066 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פרג וניל רכה

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : "ניקי יקרה
העוגה ניפלאאאאאה"

שרה : "עוגה טעימה מאד מאד!!

יעלי : "כשמה כן היא- רכה וטעימה 🙂 פתאום התחשק לי פרג והיה שווה ללכת במיוחד שיטחנו כדי שאוכל להכין. תודה על עוד מתכון מוצלח ניקי!"

לאה : "תודה על עוד מתכון מוצלח. כמו שהבטחת – העוגה רכה ופשוט נהדרת. פינוק אמיתי לכל אוהבי הפרג"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

98 תגובות

מירב כהן

הי ניקי,
הכנתי את העוגה הזו עכשיו. בטעות שכחתי לערבב את התערובת של הפרג עם חלק מהבלילה. כלומר בשכבה של הפרג יש רק פרג וחלב. האם זה ישנה את הטעם? התכוונתי לשים במשלוח מנות.
תודה.

השב
niki

נראה לי בסדר מירב, אני מניחה שהפרג יהיה מרוכז יותר. אולי תטעמי לפני ?

השב
עינת

ניקי יקרה,

שאלה:
קניתי פרג טחון טרי, חילקתי לשקיות והקפאתי.
אני רוצה להכין את העוגה הנפלאה הזאת ולהקפיא.
האם ניתן להכין עם פרג קפוא ואז להקפיא שוב?

תודה מראש,
עינת

השב
שרה

היי ניקי,
מה שלומך?
אני די מתחילה במטבח ועדיין קצת בורה בגדלי התבניות.
מה זה 24"? מרובעת/עגולה?
בחנויות לא תמיד כתוב גודל התבנית.

המון המון תודה.

שרה

השב
niki

היי שרה
בכל תבנית שקונים רשום עליה הגודל. תבנית 24 זאת תבנית קפיצית עגולה עם דפנות מתפרקות, זאת תבנית סטנדרטית וכדאי להחזיק אותה בבית.

השב
עינת

שלום ניקי.
העוגה נראית טעימה ביותר.

שתי שאלות:
1. האם ניתן להמיר את היין האדום במשהו אחר?
2. האם ניתן להקפיא את העוגה?

תוגה מראש,
עינת

השב
niki

שלום עינת
את יכולה לוותר על היין האדום ואין בעיה להקפיא.

השב
עינת

ניקי שלום. הכנתי את היוגה כמאפינס הבוקר. טעים ביותר. תודה.

השב
אירנה

שלום ניקי,
אני רואה שנדרש פרג טרי.
אם במקרה יש לי שקית פרג טחון ארוז (לא טרי), מה ניתן לעשות איתו?
תודה רבה.

השב