חיתוכיות גבינה ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים

ככה בקטנה התחלתי עם שבועות והפעם חיתוכיות גבינה פירורי בצק פריך טעמים עדינים של חלבה וקפה והכל חתוך לקוביות קטנות וטעימות של גבינה, ככה אפשר להנות יותר לאורך זמן ביס אחרי ביס…

תבנית חד פעמית : 19.3X29.4

מרכיבים:

בצק:

150 ג' חמאה קרה
250 ג' קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת הגבינה:
600 ג' גבינה לבנה 9%
חצי גביע שמנת חמוצה
150 ג' סוכר (3/4 כוס סוכר)
כף גדושה ממרח חלבה
3/4 כפית א. נס קפה
ביצה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשמור 1/4 במקרר ואת השאר לשטח בתבנית לאפות בחום בינוני כ 12 – 14 דקות ולצנן.

2. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על שכבת הבצק לאפות כ 20 – 25 דקות בחום בינוני להוציא מהתנור לגרד במהירות את הבצק שנותר מעל ולאפות עוד 20 דקות.

3. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות עם סכין חדה.

665 צפיות 32 צפיות היום

חיתוכיות גבינה ופירורים

חיתוכיות גבינה ופירורים

תגובות

136 תגובות ב "חיתוכיות גבינה ופירורים"

  הרשם  
עדכן

את הבצק שצריך לגרד , לגרד אותו אחרי אפיה או ככה איך שהוא מהמקרר?

היי ניקי
לא הצלחתי להבין את הסדר של 2 החלקים של הבצק..
את החלק הראשון לאפות, עליו לשים את שכבת הגבינה , לאפות יחד עם הגבינה שוב 20 דקות ?
ואחרי כן בנפרד לאפות את ה1/4 בצק שהיה במקרר ואותו לגרד ?

הי! מה בקשר להקפאה של עוגה כזו או אחרות מגבינה? אפשר? איך כדאי לעשות זאת?
הרבה תודה!!!

היי ניקי. אפשר לוותר על הקפה ועל החלבה, או להחליף במשהו אחר לטובת מי שלא אוהב?

תודה מראש!

היי ניקי, אפשר להכפיל כמויות במיקסר? אני עצלנית להכין פעמיים 😉

היי ניקי את יודעת כמה בערך חיתוכיות יוצאות?

בוקר טוב ניקי,

אפשר לוותר או להחליף במשהו את השמנת חמוצה? יש לי שמנת נפוליאון, ריקוטה מלוחה, קוטג', גבינה לבנה 5% ואשל פג תוקף…..

האם אפשר לוותר על הממרח חלווה?? מה אפשר לשים במקום??

הבצק מתאים גם לתחתית של עוגת גבינה קרה (לא אפויה)? תודה:)

היי ניקי
מטעמי יעילות וחסכון, אפשר 500 גרם גבינה לבנה ו200 גרם שמנת חמוצה?

היי ניקי
אפשר בלי מימרח החלבה? או שיש אפשרות לעשים משו אחר בימקום?

היי ניקי, מה שלומך?
מארחת בשבת וממש מתלבטת בין החיתוכיות גבינה ופירורים לבין החיתוכיות גבינה ושוקולד, הן מאוד דומות לפי המתכון ושתיהן נראות נהדר. בבקשה תעזרי לי להחליט איזה מהן לעשות. אני סתם מבזבזת זמן על התלבטות במקום פשוט להכין.
אני עושה גם עוגה בחושה בנוסף.

תודה,
שי

היי,
תוכלי להסביר לי איך בדיוק אמורה להיות החמאה?
כי אם היא קרה היא גם קשה, איך אוכל להכין ממנה בצק?