עוגת גבינה פירורים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

עוגת גבינה פירורים אפויה

קוביות גבינה קטנות של עונג, 3 שכבות בעוגה אחת כאלה טעימות. מתחילים עם שכבת הביסקוויטים ומשם שכבת הגבינה בטעם וניל ומסיימים עם שכבת הפירורים מעל. עוגות גבינה משתבחות אחרי קירור אז מומלץ להתאפק לפני שמתחילים לאכול. קשה אבל שווה העוגת גבינה הזאת מומלצת בחום ושווה כל ביס טעים.

19X29 תבנית חד פעמית

מרכיבים:

150 ג' ביסקוויטים
2 כפות סוכר חום
100 ג' חמאה מומסת

שכבת הגבינה:
4 מעדני וניל 125 ג' כל אחד
300 ג' גבינה לבנה 9%
150 ג' כוס סוכר (שלושת רבעי כוס)
ביצה
2 כפות קורנפלור

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. הכנת הבסיס: 
לשים את הביסקוויטים במעבד מזון להפעיל את המעבד מזון בפולסים ולגרוס את הביסקוויטים, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר חום, לעבד לעיסה אחידה.

3. להוציא כחצי כוס מהפירורים ולשמור בצד. לקחת תבנית ולשטח את הפירורים באופן שווה בתחתית התבנית. להכניס לתנור ולאפות 5 דקות.

4. שכבת הגבינה: 
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב עם כף לבלילה אחידה.

5. לצקת את הגבינה על שכבת הביסקוויטים באופן שווה, להנמיך את התנור ל 150 מעלות להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 35 דקות.

6. זוכרים את הפירורים ששמרנו בצד ? לפזר את שארית הפירורים מעל שכבת הגבינה ולאפות עוד כ 10 דקות, העוגה מוכנה כשהיא יציבה והאמצע מעט נע.

7. לקרר לפחות כמה שעות במקרר.

1802 צפיות 16 צפיות היום

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

חיתוכיות גבינה וביסקוויטים

תגובות

112 תגובות ב "עוגת גבינה פירורים אפויה"

  הרשם  
עדכן

1. אנחנו עושים ארוחת בוקר למטפלות במעון ואני חייבת להביא משהו טעים ומרענן שיהיה "וואו" לקינוח, אבל אין לי זמן להרבה עבודה, זה מתאים לדעתך?
2. אין לי סוכר חום אפשר לשים סוכר רגיל?

הי ניקי
שאלה דחופה
המסתי את החמאה בסיר.
יש בעיה עם זה?
הייתי צריכה לקחת חמאה שהומסה בטמפרטורת החדר?

כ"כ קל וטעים מאוד!!
יש אפשרות להכין את אותה עוגה בלי הוניל? שיהיה יותר טעם של גבינה

האם אפשרי להמיר יוגורט וניל במקום מעדן ?

שלום ניקי,
דבר ראשון תודה על המתכונים הנפלאים – אני נעזרת בהם המון!!

דבר שני, הכנתי את העוגה הזו, הטעם מעדן פלוס, אבל היא לא נחתכת בקלות, ז"א כשחותכים אותה, היא די מתפרקת.
מה יכולה להיות הבעיה?

ניקי!!! החיתוכיות האלה פשוט מעולות! כל כך קלות להכנה וכל כך טעימות, בלי הקצפות ושטויות… תודה רבה רבה

שלום ניקי, רק רציתי לשתף… הכנתי את החיתוכיות ביום חמישי עם שמנת מתוקה ופודינג במקום המעדנים (לא היה לי בבית ולא רציתי לצאת בכפור)
יצא מעולה! תודה רבה!!

לניקי המקסימה! .העוגה הזאת היא העוגה הכי טעימה שהכנתי בחיים! אני מתה על עוגות גבינה, אבל זאת הכי הכי מיוחדת!

ניקי היקרה,
רציתי להגיד לך שיש לך אתר מדהים, אני משתמשת בהרבה מהמתכונים שלך כאן והם פעם לא מאכזבים. תמיד שאני רוצה להכין משהו, אני ישר מחפשת אצלך..
עשיתי את החיתוכיות גבינה האלו לאחר שבעלי ביקש ממני עוגת גבינה עם פירורים וכולם- בעלי, המשפחה של בעלי והמשפחה שלי פשוט נהנו מכל ביס ולא הפסיקו לשבח.
אז המון תודה וישר כוח על ההשקעה והעזרה והמענה לשאלות וכמובן על המתכונים.

היי ניקי, העוגה יוצאת פשוט מדהימה, היא מאוד מקורית ופשוט נמסה בפה
אין על המתכונים שלך