חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן

חיתוכיות גבינה אפויה ושוקולד לבן, אחת העוגות הכי שוות שיש, עוגה מפנקת עם גבינה ושוקולד לבן, תענוג של עוגה. מעולה מעולה! רוצים להתפנק עם עוגה טובה ? היא שווה.

תבנית בגודל 24X22

מרכיבים:

150 ג' ביסקוויטים גרוסים
100 ג' חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

שכבת הגבינה:
500 ג' גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג' סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
כף קורנפלור
ביצה
100 ג' שוקולד לבן
3 כפות חלב


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הביסקוויטים להוציא כחצי כוס לשמור בצד, את השאר לשטח בתבנית ולשמור במקרר.

2. להמיס שוקולד וחלב לערבב את כל המצרכים בסוף להוסיף את השוקולד ולערבב לבלילה אחידה.

3. לשים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ולחמם את התנור ל 150 מעלות.

4. לצקת על הבסיס את הבלילה לאפות כ 45 דקות לפזר את הביסקוויטים ששמרנו בצד לאפות עוד כ 10 דקות או עד שהעוגה מתייצבת האמצע מעט רוטט.

*5. לקרר כמה שעות ואפילו לילה.

8838 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : "במילה אחת- שלמות!"

אורנית : "ניקי את מדהימה תודה רבה !!
עכשיו זאת הפעם ה 3 שאני מכינה ולא נמאס לנו 🙂
כל כך קלה וטעימה!"

סיון : "הכנתי ויצא מושלםםםםם!!!
מומלץ בחום!!!!"

יסכה : "ואוו ניקי
את אלופה!!!
יצאה עוגה יפה וטעימה.
תודה:)"

יעל : "רק רציתי לספר לך שזו הפכה להיות העוגה האוליטמטיבית לשבירת הצום אצלנו בבית… תמיד מצליחה, תמיד טעימה! גם הערב, כולם ליקקו את האצבעות. תודה תודה:)"

עדית : "עוגה נפלאה… טעימה, טעימה, טעימה!"

מלה בצלאל : "יצא מעולה!
העוגה התחסלה כהרף עין…
הולכת לנסות גם את החיתוכיות של הגבינה והשוקולד.
נראה מי נגמר מהר יותר…"

בלי : "העוגה יצא מעולה!!
תודה על מתכונים מדוייקים וטעימים! כל חג עובר דרך האתר שלך"

אורית : "מתכון מדהים מדהים וטעים מחכה לשבת הבאה להכין אותו שוב."


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

149 תגובות

פנינה

היי ניקי
קודם כל תודה ענקית
אני מכינה קבועה של המתכונים שלך ותמיד יוצא מוצלח
לגבי העוגה הזאת אני רוצה להכין אותה להיום בערב אבל ראיתי שהיא צריכה 24 ש במקרר
אם אני יוסיף עוד קמח
אפשרי לפרוס אותה קודם?

השב
ניקי ב

איפה את רואה שהיא צריכה 24 שעות במקרר ? תנסי לקרר כמה שאת יכולה מומלץ כמה שעות. אין שום קשר לקמח.

השב
ליאת

תודה רבה!
חייבת לספר ולהודות לך:
השנה עבדתי האירוח מועדון יולדות פעם בשבוע.
חיפשתי לפנק אותן וכל שבוע להכין עוגה אחרת טעימה.
כל פעם מצאתי אצלך מתכונים טעימים ועם חומרים במחירים שפויים וכמובן שהבנות נהנו והתפנקו.
תודה רבה!

השב
אולה

היי ניקי 🙂 יש לי כמה שאלות.
אם מכפילים את במתכון ב 1.5 באיזו תבנית אפשר להשתמש? אותה שאלה לגבי התבנית אם עושים מנה כפולה.
בנוסף, רציתי לשאול האם התנור צריך לעבוד על טורבו.
תודה מראש

השב
ניקי ב

בוקר טוב
המתכון מתאים ל 20X30 הבינונית, אני לא מכירה מעל בקצת, לכפול 30X40, אפייה רגילה.

השב
הדר

היי ניקי
העוגה כבר 65 דק בתנור עדיין ממש רוטטת.. מה אפשר לעשות? להעביר לטורבו?

השב
ניקי ב

התנור תקין ? איך עוגה לא נאפית בשעה ? תמשיכי לאפות.

השב
הדר

כן תנור חדש.
אולי שמתי יותר מדי מים? פעם שניה שאני מכינה
בפעם הראשונה יצאה בסדר גמור

השב
ניקי ב

הבנתי תנור חדש, המים בתחתית אין קשר בכלל, אולי כדאי שתעלי את החום.

השב
גלית

היי ניקי תודה על המתוכונים הטעימים אחד אחד אין לי מילים.
אשמח לדעת מה אפשר להשים במקום כף קורנפלור?

השב