עוגת שוקולד פרווה מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולה

5 דקות עבודה על השעון והעוגה נכנסת לתנור, קשה להאמין שב 5 דקות יוצאת עוגה כזאת טעימה שוקולדית וכולה 5 דקות והיא אפילו פרווה שזה בכלל הופך אותה למושלמת. העוגה הזאת מעולה רכה טעימה ועסיסית שווה ביותר.

תבנית עגולה קוטר 22
קוגלהוף

מרכיבים:

2 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
חצי כוס שמן
חצי כוס אבקת שוקולית
כף גדושה קקאו
כוס מי ברז
כפית תמצית וניל
100 ג' קוקוס (כוס)
140 ג' קמח תופח (כוס)

ממרח שוקולד

קרם שוקולד נוסף:
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
100 ג' שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 160 מעלות.

2. לטרוף את הביצים והסוכר כמה שניות, להוסיף את הרטובים לטרוף כמה שניות ולהוסיף את השוקולית, קקאו, קוקוס וקמח.

3. לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה (היא נוזלית)

4. לאפות על 160 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

אפשרות הכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר להפעיל במהירות נמוכה כמה שניות, להוסיף את הרטובים עדיין במהירות נמוכה ולהוסיף את היבשים, להקציף עד שהכל אחיד.

*5. כשהעוגה חמימה למרוח את הממרח שוקולד באופן שווה. מי שמעדיף קרם שוקולד אחר במקום הממרח שוקולד
לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה, לחמם שמנת בסיר לסף רתיחה ולצקת על השוקולד, לערבב עד שהכל אחיד ולצקת על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור.

13911 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

עוגת שוקולד פרווה מעולהעוגת שוקולד פרווה מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : "החלפתי את הקוקוס בשקדים טחונים. יצא מעולה!! 5 דקות הכנה ו5 דקות לחיסול"

ליהי : "העוגה מעולה!!!!!!
קלה להכנה וקוצרת מחמאות!!!!!"

לאה : "כבר הכנתי את העוגה הזאת כמה פעמים, גם באמצע השבוע.
מעולה, פשוטה וחגיגה אצל הילדים! מומלץ ביותר!"

יעל : "עוגה מעולה, מומלצת בחום! תודה!"

תגובות

145 תגובות ב "עוגת שוקולד פרווה מעולה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, אנחנו לא אוהבים קוקוס, האם ניתן לוותר? והאם צריך להוסיף משהו אחר במקום? תודה

ניקי במידה ואני רוצה להכין ליום הולדת בגן לגודל תבנית 30*40 פשוט להכפיל כמויות?

בטעות רשמתי פעמיים.סליחה.

היי ניקי קודם כל תודה על התשובה.האם איך שהעוגה יוצאת מהתנור להוציא אותה מהקולגהוף או לחכות שתתקרר?האם מומלץ להעביר סכין בדפנות לפני החילוץ?

היי ניקי.קודם כל תודה על התשובה.דבר שני האם איך שהעוגה יוצאת מהתנור להפוך את העוגה מהקוגלהף?האם צריך להעביר סכין מסביב לפני שהופכים?

היי ניקי.לכמה זמן בהתחלה צריך לחמם מראש את התנור ל 160 מעלות?

1 8 9 10