עוגת שוקולד ופירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים

עוגת שוקולד ופירורים, זאת אחת מעוגות שכיף לתת בהן ביס, הרבה שוקולד עם פירורי בצק פריך. זה כיף של ביס. תענוג של עוגה כיפית קלה וטעימה.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה
280 ג' קמח
100 ג' סוכר
כפית תמצית וניל
2 חלמונים

שכבת שוקולד:
100 ג' שוקולד חלב / מריר
2 כפות ממרח שוקולד
כף סוכר
50 ג' חמאה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו 1/4 את החלק הגדול לשטח בתבנית ואת הבצק שנותר להקפיא, חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות, לצנן.

2. להמיס שוקולד, חמאה, סוכר ונוטלה לקרם אחיד ולמרוח על הבצק, להשאיר  מעט מרווח בשוליים.

3. לגרד את הבצק שנותר בפומפיה ולפזר על שכבת השוקולד. להחזיר לתנור לעוד כמה דקות עד שהפירורים מזהיבים.

4487 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

67 תגובות

*שיראל

ניקי מה עשיתי לא בסדר? במקום נוטלה הוספתי עוד שוקולד חלב,סה"כ 150 גרם.סוכר לא הוספתי כי הימתוק מידי ו50 גרם חמאה. ערבבתי הורדתי מהאש. מזגתי עוד לא הכנסתי לתנור וכבר התייבש. טעמתי מהעוגה ויצא ממש מתווקקק ויבש עוד לפני השכבה השנייה!!

השב
niki

אני מצטערת לא הבנתי מה קרה. איך שוקולד שממיסים אותו מתייבש עוד לפני שבכלל עשית איתו משהו ? אולי שרפת אותו. עוגה יבשה זאת עוגה שאפו אותה יותר מידי. בכל העוגה יש חצי כוס סוכר זה הכל.

השב