בראוניז שוקולד ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז, מילה אחת קטנה שיש בה כל כך הרבה עונג. אני מכינה הרבה בראוניז (המון) הילדים שלי מאוד אוהבים.
בראוניז שהוכן נכון אני קוראת לו קוביות קטנות של עונג, הוא רטוב בפנים, עסיסי לח ומרגישים טוב טוב את השוקולד.
הוא עובר נהדר הקפאה ותמיד אפשר לשים תבנית בהקפאה לאורחים שמפתיעים או ילדים שבדיוק גילו שאין שום עוגה בבית… הפעם החלטתי להוסיף אגוזים וחיזקתי את טעם  האגוזים עם שוקולד תתארו לעצמכם את הטעם פיצוץ!

20X30

מרכיבים:

250 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
כף גדושה ממרח שוקולד
150 ג' סוכר לבן (שלושת רבעי כוס)
1/4 כוס סוכר חום
3 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג' קמח (חצי כוס)
100 ג' אגוזי מלך גרוסים

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה להכניס למיקרו ולהמיס, לערבב טוב עד שהכל אחיד ואין חתיכות, להוסיף את ממרח השוקולד לערבב ולהוסיף את הסוכרים.

2. להוסיף את הביצים בסבלנות ואחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר., להוסיף את התמצית האגוזים ובסוף את הקמח.

3. לחמם תנור ל 180 כ 10 דקות מראש.

4. לשמן תבנית להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים מעט.

5. לקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

טיפ טעים:
שוקולד מריר מתאים בצורה מופלאה לבראוניז מומלץ לא להחליף או לפחות לשלב בין חלב למריר.

כדאי לדעת ש..
ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. אם אין סוכר חום לשים סך הכל כוס סוכר לבן.

5316 צפיות 2 צפיות היום

בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז שוקולד ואגוזיםבראוניז שוקולד ואגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

חן : אתמול הכנתי את העוגה והיום כבר בקושי נשאר, יצאה מדהים!! כל כך טעימה וכל הזמן יש חשק ליישר אותה 🙂 תמיד חשבתי שלהכין בראוניז זה מסובך, מתכון קל ומוצלח! תודה!

נוריתה : ניקי יקירתי…. וואווו איזה בראוניז ! טעם גן עדן כל הכבוד לך מתכון מעולה ( כמו כל המתכונים שלך שעשיתי עד עכשיו) ברכות ! תודה רבה יקירה אני מאד נהנית מה אתר שלך.

דניאל : ניקי יקרה, מה שלומך? לא יכולתי לחכות עד מחר… גם אני מאוד אוהבת בראוניז אז… הכנתי ויצאו בראוניז מושלמים!!! אני והילדודס מאוד נהננו כך שכמעט כל התבנית חוסלה חחח… תודה אין כמוך, דניאל.

תות : "הי ניקי, רציתי רק לומר מילה אחת על הבראוניז המדהימים האלו: א-ל-י-פ-ו-ת-!!!
את מדהימה, כיף להכין את המתכונים שלך, התגובות המהירות שלך והיחס הנפלא שלך מזניק אותך למקום הראשון!"

תגובות

215 תגובות ב "בראוניז שוקולד ואגוזים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, במה אפשר להחליף את החמאה? מרגרינה/שמן?
וגם את הסוכר חום?
תודה רבה על כל המתכונים שאף פעם לא מאכזבים!!

הבראוניז האלה הכי טעימים שיש. נקודה. ניסיתי מלאאאמתכונים בסוף תמיד חזרתי לאלה. מושלמים.
ניקי יקרה, האם יש דרך לאפות אותם בתבניות קאפקייקס אישיות? אני צריכה לעשות קאפקייקס בכמות לא גדולה ולא רוצה להתפשר על טעם. המאפינס שוקולד הרגילים לא משתווים לטעם המושלם של אלו.
אני מודעת לכך שזה יצא נמוך יחסית. זה בסדר מבחינתי. גם הכמות לא בעיה מקסימום אכין פעמיים.
נראה לך אפשרי להמיר מתבנית לתבניות קאפקייקס קרטון? כמה זמן אפיה כדי שלא יאבדו מהלחות השוקולדית המושלמת שלהם?
תודות

מתכון מצויין! יצא בול כמו שבראוניז צריכים להיות 🙂
החלפנו את אגוזי המלך בפקאנים.

היי,
אפשר להוסיף חתיכות שוקולד לבן?

היי ניקי,
האם ניתן להכין את העוגה ללא האגוזים?

האם אפשר להכפיל כמויות?
הבראוניז מעולים! אם אפשרי – חבל לעבוד פעמיים…;)

1 11 12 13