עוגיות קלמנטינות וריבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות קלמנטינות וריבה

עוגיות קלמנטינות וריבה

עוגיות קלמנטינות וריבה, אני קוראת להן עוגיות הדרים או עוגיות של החורף, העוגיות האלה מככבות אצלי כל חורף.
"הבעיה" איתן שבדרך כלל אני לא מצליחה להגיע למצב שישארו עוגיות, הילדים והבעל בדרך כלל מחסלים אותן ישירות מהתבנית.

מרכיבים:

150 ג` חמאה
350 ג` קמח (שתים וחצי כוסות)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 חלמונים
חצי כוס מיץ קלמנטינות / מיץ תפוזים
120 ג` סוכר (חצי כוס+ כף)
כפית סוכר וניל

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעתיים במקרר.

2. לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה,

3. לתנור שחומם בחום בינוני, העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגייה נוספת (חור).

2344 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : ניקי ב היקרה העוגיות היו מעולות והילדים אהבו נורא תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

26 תגובות

לילך

היי ניקי יש לך אתר מדהים…
במה ניתן להמיר את הקוקוס לא אוהבים אצלי..

תודה 🙂

השב
ויאולט

היי ניקי! אני צופה במתכון ותוהה..אפשר לעשות עם בצק פריך מוכן של מעדנות? 🙂

השב
niki

זה לא קשור למתכון, זה בצק פריך את יכולה לקרוץ ממנו מה שאת רוצה.

השב
רויטל

הי ניקי,
לעבד את החומרים לבצק במיקסר או במעבד מזון??
תודה

השב
בתאל

ניקי צהריים טובים !
הכנתי את הבצק ותמיד בבצקים כאלו אנימסתבכת והחמאה נשארת ולא נטמעת לגמרי בבצק למרות שאני חותכת לקוביות
אשמח לעצה ממך , תודה

השב
niki

תעשי קוביות קטנות יותר, מהירות 1 – 2 לא יותר במעבד עד שהיא נטמעת.

השב
בתאל

תודה ניקי 🙂
יצא טעיםם פתיחה מושלמת לצום (עשרה בטבת )

השב