סהרוני שקדים נימוחים ורכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכים, אני אוהבת להכין סהרונים במיוחד לשחק ולהכין אותם בטעם שונה  שיהיה מעניין הכנתי בעבר בטעם של קוקוס הפעם התחשק לי להכניס.
טעם וניל עדין כזה וכדי שיהיה מעניין בפה הוספתי שקדים טחונים.  העוגיות האלה מאוד קלילות להכנה בצק פריך עדין ונימוח שעושה חשק לתת ביס. איזה כיף צנצנת העוגיות התמלאה שוב מעניין מתי היא תתרוקן מחדש, יש לכם השערות ?

40 סהרונים

מרכיבים:

200 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
2 ביצים
חצי כוס שמן
כף אינסטנט וניל
כפית סוכר וניל
100 ג' שקדים טחונים
560 ג' קמח (4 כוסות)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה ולהכין סהרונים.

חום בינוני 180 מעלות 12 – 14 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

2. לצנן ולבזוק א. סוכר.

6520 צפיות 3 צפיות היום

סהרוני שקדים נימוחים ורכים

סהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכיםסהרוני שקדים נימוחים ורכים

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : ניקי העוגיות יצאו פשוט מושלמות כמו שאר המתכונים הטובים והמדויקים שלך

אביטל : היי ניקי,
הכנתי את המתכון לפני איזה חודש ויצא מעולה, היום אני מכינה אותו בפעם ה-2- אני חייבת לציין שזה המתכון הראשון שיוצא לי להתעסק עם בצק והוא פשוט עושה חשק לעוד- ממש פשוט וטעים 🙂

אורית : פשוט יצאו טעימות ברמות נימוחות בפה הילדים פשוט התלהבו לא נשאר כלום

טליה : "עוגיות מעלפות כמו שאני אוהבת , לא מתפוררות , פריכות , קשות ונימוחות .ובאמת אין צורך באבקת האפיה ."

שוש : "סהרוני שקדים יצאו מעולים!
ובכלל גם חזה העוף בקרם קוקוס שיא ההצלחה, כאשר
הילדים והנכדים מגיעים מחכים
למנת חזה עוף בקרם הקוקוס."

תגובות

403 תגובות ב "סהרוני שקדים נימוחים ורכים"

  הרשם  
עדכן

באסה. זה לא נאפה מבפנים ולמטה כבר היה חום. גם כשהפכתי אותם מבפנים ראו עדיין את הבצק. לא מבינה מה לא היה בסדר.

למה הבצק יצא מפורר ולא אחיד?

היי ניקי, הילדים שלי ממש אוהבים את העוגיות האלה – האם יש דרך להפוך אותו לכשר לפסח? עם קמח תופח לפסח ?

היי ניקי.. אני לוקחת איתי את המתכונים שלך עד אפריקה הרחוקה…
אשמח לדעת כמה כוסות של שקדים קצוצים זה 100 גרם? פשוט אין לי פה משקל (ועוד הרבה דברים אחרים..) תודה לך!!

היי ניקי
הולכת להכין.. :))) אבל לפני כן הגיע הזמן להגיד לך – המתכונים שלך מעולים !! איתך אין לי חשש לנסות כל מתכון, אני יודעת מראש שיצא פצצה ! באמת, האתר שלך המנצח בין הרבה אתרים ברשת.. שבת שלום יקירה

האם יש צורך באבקת אפייה?

1 23 24 25