כעכים מלוחים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כעכים מלוחים

כמה שהם טעימים נחטפים אחד אחרי השני עוד אחד ועוד אחד, חבל שמראש לא הכנתי כפול ככה לפחות היה נשאר לי קצת טוב הלכתי להכין עוד….

20 כעכים

מרכיבים:

2 כוסות קמח
1/3 כפית א. אפיה
100 ג' חמאה רכה
1/4 כוס שמן
1/3 כוס מים
חצי כפית מלח
ביצה טרופה להברשה
סומסום לפיזור

הכנות:

1. לעבד את את המצרכים לבצק רך וחלק, לקרר כחצי שעה לקחת חתיכת בצק ליצור נקניק ולסגור לכעך.

2. להבריש את הכעכים בביצה ולפזר שומשום, לחמם את התנור מראש כמה דקות, 30 דקות בחום בינוני 180 מעלות.

9400 צפיות 50 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כעכים מלוחים

גולשים מכינים וממליצים:

אשה טובה : "וואו, פשוט וואוו , הכנתי את הכעכים הללו , פעם ראשונה בחיי שאני מכינה כעכים בבית כי תמיד זה נראה לי שלא ייצא משהוא ויצא שלימות !!!
פריכות וטעם נפלאים !!
תודה רבה על המתכון !!"

ענבר : ניקי יקרה. פעם שניה שאני מכינה אותם תוך שבוע. ובשתי הפעמים הכפלתי כמויות מראש. מתכון קל קל ושווה שווה !!! הפעם לוקחת אותם לחמותי , אז תודה מראש על המחמאות שאקבל בזכותך…..וכמובן שאתן לך את הקרדיט:-)
נשיקות ושבת שלום.

מורן : עוגיות מעולות !!!! ממש כמו עוגיות עבאדי 🙂 אני שיניתי קצת את המתכון. השתמשתי ב 2 כוסות קמח מלא וחצי כוס שמן זית במקום חמאה ושמן רגיל. שמתי כפית שטוחה של מלח. יצא פצצה!!!!!ניקי את גדווווולה מתכון נח וקל! תודה!!!!!

ליטל : היי ניקי בוקר טוב….
לפי התגובות ישר הכפלתי כמויות העוגיות משגעות (כרגיל כמו הכל)
כבר שהיו בתנור הבעל צעק ״איזה ריח״ תודה רבה על מתכונים נפלאים ומוצלחים.
שיהיה לך שבת שלום.

אני : מתכון…..ליגה!!!! אפילו יותר טעימות מהעוגיות של חמותי שתחייה!

אוהבת את האתר: "וואי ניקי הכנתי את הכעכים האלו הם מטריפיםם עוד לא הספקתי להוציא מהתנור ובעלי כבר לקח אחד אחרי השני ובעבודה כל החברות התענגו עלזה!! איןעליך♥♥ את פשוט הצלה במטבח..
ועכשיו אני רצה להכין עוד קופסא כי הראשונה נגמרה מזמן"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

395 תגובות

איילה

היי אשמח לדעת למה לא יצא לי קרנצי. טעים זה יצא אבל לא פריך אלא רך תודה רבה רבה

השב
איילה

היי תודה רבה רבה אני מאהובת במתכונים שלך אשמח למתכון שיצא קריספי כמו עבאדי

השב
טלי

הי ניקי, יש לי רק קמח תופח כרגע. האם אפשר להשתמש בו? לא תהיה יותר מדי אבקת אפיה?
תודה וחג פורים שמח

השב