מוס מנגו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס מנגו

מוס מנגו

מוס מנגו, טעות טעינו טועים, שכחתי להעביר את המתכון מהאתר הקודם והגיע הזמן שהוא יגיע לכאן
גם במיוחד שעונת המנגו בעיצומה וכמה שמנגו טעים לאכול אותו כמו שהוא באיזה שלב אני רוצה להכין איתו משהו אחר. בא לכם קינוח טעים ?

10 כוסיות קטנות

זמן הכנה:
10 דקות

מרכיבים:

כוס מחית מנגו
( 2 מנגו שטחנתי)
2 שמנת מתוקה / ריץ
כף גדושה אינסטנט וניל
2 – 3 כפות סוכר תלוי במתיקות המנגו

הבצק:
50 ג' חמאה
80 ג' קמח (חצי כוס + כף)
כף סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת יציבה לקפל את מחית המנגו אל הקצפת.

2. לחלק לכוסות ולקרר.

3. הכנת הפירורים: לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק.

4. לחמם את התנור ל 180 מעלות. לשטח את הבצק בתבנית ולאפות כ 20 דקות או עד שהבצק מזהיב, לקרר ולפורר.

5. לשים כפית פירורים מעל כל מוס.

5820 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

מוס מנגומוס מנגומוס מנגו

תגובות

88 תגובות ב "מוס מנגו"

  הרשם  
עדכן

זה יצא עם טעם אלוהי!!! השתמשתי בחלב מרוכז במקום סוכר ויצא מעדן, מומלץ בחום!! ניקי היקרה, שוב תודה 🙂

מתכון מהיר ומעולה (בעיקר אחרי שהתייאשתי מאכילת המנגו..). הוספתי בתחתית הכוסות חמישית מ-מחית המנגו ועליו את המוס . מעל המוס גירדתי אגוז מוסקט .קינוח קל מרענן וטעים ביותר.תודה רבה

יייווו אני רואה ששירלי אחת שאלה כבר על פסיפלורה, מבטיחה שזו לא אני(-; תודה כבר הבנתי!

הי ניקי אני רוצה להכין כמה סוגי מוס בכוסות, אפשר לעבוד באותו מתכון גם עם פסיפלורה?

פשוט להקציף את חתיכות המנגו עם הקצפת? במקום ליצר מחית?

היי ניקי זאת קרני מהמוס תות. קודם כל תודה.
האם לדעתך ניתן לשלב את המנגו עם פרי נוסף? או שאת לא ממליצה?
אם כן – מה לדעתך מתאים?
תודה מראש על המתכונים המעולים שלך

1 4 5 6