בננה מצופה שוקולד וסוכריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בננה מצופה שוקולד וסוכריות

בננה מצופה שוקולד וסוכריות

יש לי זיכרונות ילדות בתור ילדה קטנה הייתי עוזרת לאמא שלי לאפות עוגות במטבח ואיך שאהבתי ללקק ת'קערה ולאכול את כל השאריות לפעמים זה היה יותר טעים מהעוגה עצמה.
מי מאיתנו לא היה חוזר לילדות ? נדמה שהכל היה הרבה יותר פשוט וקל, מכיוון שאני כבר גדולה ולחזור לילדות אני לא יכולה אבל להתעסק עם שוקולד וללקק את הקערה אני כן יכולה, לכמה רגעים אני מרגישה שוב כמו ילדה קטנה ומצטרפים בדרך כלל הילדים וכולנו יורדים על הקערה בכיף ובעונג גדול.
קצת קרם שוקולד עושה כל כך טוב תנסו פעם להתלכלך משוקולד קצת פה ושם בלי להגזים זה כיף באמת.

מרכיבים:

4 בננות
מקלות קצרים / שיפודים
ממרח שוקולד
2 כפות שמן

לציפוי:
סוכריות

הכנות:

1. לחתוך את הבננות לגודל הרצוי אני ממליצה לשלושה חלקים, לנעוץ בתוך כל בננה את המקל.

2. לחמם את הנוטלה במיקרו בערך 15 – 30 שניות ולצפות כל בננה עם הממרח שוקולד ולהקפיא לחצי שעה.

3. להכין קעריות עם סוכריות ולטבול את הבננה המצופה.

הערות:
זה יופי של תעסוקה לילדים וטעים מאוד.
הציפוי לא חובה.

700 צפיות 6 צפיות היום

 

תגובות

39 תגובות ב "בננה מצופה שוקולד וסוכריות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, לפני שינה משוטטת באתר האהוב עלי … זוממת להכין מחר בערב… רוצה לוודא שהבנתי נכון : מצפים בשוקולד , מייד טובלים בסוכריות ? מקפיאים/ מקרר עד התקשות ואז להוציא לאכול ?
לפי התגובות אני מבינה שאפשרי להכין בלילה ולהביא לגן בשישי בבוקר ? תודה יקירה מראש על העזרה !!!

הי ניקי
אין כמו המתכונים שלך! ממליצה לכל מי שאני רק פוגשת
לגבי הבננה: יש אפשרות להכין שוקולד רק מקקאו וסוכר איכשהו, ללא ממרח וללא שוקולד?
תודה אשמח לתשובה

הי ניקי 🙂
על אף שקראתי את כל התגובות צריכה ממך עוד חידוד קטן:
את ממיסה שוקולד וטובלת את הבננה ואז מכניסה למקפיא לחצי שעה?
את מקפיאה את הבננות לפני שאת הטובלת כדי שהשוקולד יקרש? אם כן אז אפשר להכניס למקרר עד ההגשה ולדלג על שלב ההקפאה?
תודה!! :))

היי ניקי
במקרה קניתי היום בננות וזממתי על הנישנוש הזה.
הכנתי לילדים וגם לי כמובן הוספתי מיני כוסות עם חלב ואכלנו ישר מהמקפיא היה מפנק! כזה קל כזה מרשים!

ניקי בוקר טוב, שאלה ברשותך.

אני רוצה להכין את הבננות עם הציפוי לגן של בני ביום שישי בבוקר.
כמה זמן הבננה יכולה להישמר עד שיאכלו אותה ? כי הילדים לא יאכלו אותה על הבוקר.
ועוד שאלה : האם אני יכולה להכין יום לפני בערב, בשעות המאוחרות ואם כן , היכן לשמור שהבננות ישמרו על הטעם ולא ירקבו.

אודה לתשובות חני

היי ניקי

האם זה חייב להיות בקירור עד ההגשה?
חשבתי להכין ליומולדת של בני אבל לפ התכנון זה בטח ישב על השולחן לפחות שעתיים לפני שיחולק לילדים….

תודה (:

שאלה : כמה גרם שוקולד ז"א אם אני משתמשת בשוקולד מריר כמה לשים חבילה ? חצי ? 100 גרם ?
תודה אם תעני בהקדם האפשרי!!!

נראה מעולה!
במקרה של הנוטלה אפשר גם ממרח שוקולד אחר?
אמא שלי מתלבטת אם להכין אני עדיין בשלב של השכנוע כי היא לא טיפוס של שוקולד:)

היי ניקי, אימאם ארצה להכין לילדה לגן, מתי להכין בלילה? ואיפה לשמור?
ואיפה להגיד לגינת שתשמור את זה עד שתחלק?
תודה רבה

הי ניקי,
אני רוצה להכין על אותו עקרון אבל מרשמלו במקום בננה.. אם אכין היום (עם שוקולד ושמן) זה יחזיק מעמד עד מחר בצהריים? כלומר, השוקולד לא יימס לי?
המון תודה

אני רוצה להכין רק שאלה, על מה מעמידים את במקפיא?
ואיך שזה היה חצי שעה במקפיא אפשר להשאיר בחוץ?

יש לי בעיה טכנית קטנה.. השתמשתי בשיפודים של על האש וחציתי לחצאים… הבננה מחליקה מהשיפוד כל רגע וממש קשה למרוח את הנוטלה וכמובן שגם לאכול הבננה נופלת לי מהשיפוד ומוצאת את עצמי אוכלת הידיים… נא עזרתך! וחוץ מזה רציתי להחמיא לך על האתר שאני מתה עליו ומכינה ממנו הרבה מאוד מתכונים!

אכלתי כזה בחו״ל וזה היה מאוד טעים, אולי אכין לילדים לגן כשיהיו אמא/אבא של שבת. גם צ׳ופר וגם בריא וגם יש סיכוי שיוכלו בגלל השוקולד. כמה זמן זה מחזיק מעמד כך עד שהבננה משחירה? לכמה זמן אפשר לשמור או כמה זמן לפני האכילה אפשר להכין את זה?

הי ניקי, שבוע טוב.
אחי קיבל צו 8 ואני במצב רוח שמצריך משהו מתוק 🙁
מאיפה משיגים את המקלות שבתמונה?

שלום ניקי. אני צריכה הבהרה קטנה. לא ברור לי כמה נוטלה לשים וכמה שוקולד (שניהם יחד?).
תודה, סיגל

תודה על הרעיון המקסים! סביר שאכין זאת בהקדם האפשרי…

יש לי הרגשה שהילדה הבננית שלי.. תאכל רק את הציפוי:)
אבל בהחלט אחלה רעיון לילדים שאפשר קצת לעבוד עליהם:)

שאלה: מגישים קפוא? איך נשמר?

100מם……