גלידה בגביע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלידה בגביע

גלידה בגביע

מה יש לומר על זה ? נראה לי שהתמונות מדברות יפה בעד עצמן. הילדים ראו אותם ולגביעים האלה לא היה שום סיכוי יצא מעולה בטירוף בדיוק 10 דקות עבודה
וזה מקסים!  מעט סוכריות צבעוניות מעל לקישוט וזה מושלם.

12 גביעים

מרכיבים:

3 חלבונים
3/4 כוס סוכר

צבע מאכל ורוד
גביעי גלידה שטוחים

הכנות:

1. להתחיל להקציף חלבונים להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף כ 8 דקות במהירות גבוהה, אחרי 8 דקות להוסיף טיפת צבע מאכל ולהוסיף בהתאם לפי הצבע שרצוי.

2. למלא שקית זילוף למלא את הגביעים ולפזר סוכריות.

3. מי שמפריע לו החלבונים החיים יכול להכניס לתנור על חום נמוך 100 מעלות ל 10 – 15 דקות.

הערות:
בקשר לשמירת הגביעים במקרר.
אני שמרתי 10 שעות בקירור הגביעים מאבדים מעט מהפריכות שלהם והם אפילו יותר טעימים קרים, הגלידה נאכלה בהנאה רבה. טעים מאוד!

2443 צפיות 12 צפיות היום

SN850467

SN850463

תגובות

56 תגובות ב "גלידה בגביע"

  הרשם  
עדכן

ניקי יקרה
רעיון מדליק!
האם ניתן לאפות ברמה שהקצפות יהפכו לנשיקות מרנג? אם כן כמה זמן ובאיזה חום?

שלום ניקי:-) לגבי החימום של הביצים, לט הבנתי באיזה שלב לעשות את זה, לפני ההקצפה או אחרי? תודה!

היי ניקי האם אפשר מראש להכפיל כמויות ולהגיע לכמות יותר גדולה? אני צריכה כ-40.

ניקי היי! מה דעתך, האים אפשר להוסיף כמה תותים מרוסקים ???תודה מראש

וואו פשוט וואו.. נראה פצצה.. אני מבינה שאין בעיה לתת לילדים ככה עם חלבון סומכת עלייך אלופה !!!!!!!!!
אני עושה קציפת ביצים בבאן מארי גם יוצא ממש מבריק ופצצה.

אין את מפתיעה נון סטופ.
למגיבות המפגרות ..כדאי שתסתמו לפעמים.