מוס ורוד עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

רעיון חמוד מאוד לאירוח, כל אורח מקבל את הקינוח שלו, יצא טעים ברמות! מאוד פשוט להכנה בכלל לא מסובך, אפשר להכין ולשמור בהקפאה נראה מאוד מושקע אבל בעצם… זה כבר בינינו 🙂
נהדר לאירוח חלבי נותן סיום יפה לארוחה וטעים…

14 כוסיות

מרכיבים:

קערה א':

500 ג' גבינה לבנה 9%
250 ג' סוכר (כוס ורבע) (תלוי במתיקות התותים תטעמו)
5 – 6 תותים אדומים ויפים טחונים בערך כרבע כוס

קערה ב':
כוס שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

לפירורים:
100 ג' חמאה
60 ג' סוכר (3 כפות סוכר)
120 ג' קמח (כוס פחות 2 כפות)

הכנות:

1. לערבב גבינה וסוכר להוסיף את התותים ולשמור בצד.

2. להקציף שמנת אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את תערובת הגבינה לקרם. לחלק לכוסיות למלא עד 3/4 גובה ולהכניס למקרר.

3.לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית משומנת חום בינוני 180 מעלות כ 13 דקות או עד שמזהיב.

4. לפורר את הבצק, לשים מהפירורים על כל מוס.

הערות חשובות:
התותים לא הספיקו בשביל להגיע לצבע הזה לכן הוספתי מעט צבע מאכל.
גם בלי התותים זה טעים מאוד.

3220 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס ורוד עם פירורים

מוס ורוד עם פירורים

תגובות

120 תגובות ב "מוס ורוד עם פירורים"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
מה ניתן לשים מעל במקום הפירורים שמכינים עם חמאה ? אודה למס' אופציות

יש מתכון למוס פרווה ?

ניקי פליז עזרה…
במוס נשאר חתיכות של גבינה. אפשר עם מקסר לעבב?

נשארו לי גושי גבינה אחרי שערבבתי עם הקצף. מה לעשות?

הי ניקי. בלי תותים מה צריך להוסיף?

הי ניקי, רציתי להכין קינוח או משהו מעניין לאירוסין. תוכלי לעזור לי? בבקשה.

1 5 6 7