מוס חלבה ושוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס חלבה ושוקולד לבן

מוס חלבה ושוקולד לבן

אני בדרך כלל מכינה את המתכון הזה כגלידה, לא תארתי לעצמי כמה שהוא מוצלח שיניתי והכנתי אותו בכוסיות קטנות כמוס אישי, חבל על הזמן המוס הזה טעים בחיי שזאת מילה קטנה זה יותר מטעים זה לאכול ולקחת עוד אחד ועוד אחד זה ממכר! מעולה.

14 שוטים

מרכיבים:

250 מ"ל שמנת מתוקה  (קופסא אחת)
כוס שערות חלבה
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
2 חלבונים
2 חלמונים
60 ג' כפות סוכר (3 כפות)

100 ג' שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. להקציף חלמונים וחלבה לתערובת אחידה תפוחה וסמיכה, להמיס שוקולד וחלב  (מיקרו) לקרם אחיד. להוסיף את החלבה לשוקולד לערבב.

2. להקציף שמנת מתוקה וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את השוקולד.

2. להקציף חלבונים ושארית הסוכר לקצף יציב ולקפל את קרם השוקולד אל הקצף.

3. לחלק לכלים אישיים ולקרר, לפזר שוקולד.

1648 צפיות 7 צפיות היום

מוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבןמוס חלבה ושוקולד לבן

תגובות

99 תגובות ב "מוס חלבה ושוקולד לבן"

  הרשם  
עדכן

וואוווו!!!!
איזה קינוח מושלם!!
טעם עשיר ביותר ומרקם קליל ונמס בבפה!!
סיום מצוין לארוחה חלבית!
תודה ניקי!

שלום ניקי האלופה!! האם ניתן להקציף שמנת מתוקה עם שקולד לבד מומס? כדי לקבל מוס לבד לזילוף?תודה!

הי ני
קי,
אני מצטרפת חדשה,
המתכונים שלך נהדרים
ניסיתי את המוס חלבה הוא פשוט אדיר!
אני אשים אותו במשלוח מנות 🙂

הי ניקי.אפשר במקום השערות חלבה להשתמש בחלבה רגילה ולפורר אותה?

אפשר ללא השוקולד הלבן?

הי ניקי. יש אופציה להקציף את הביצים על הגז ולאחר קירור להוסיף לחלבה? אני יודעת שחמותי עושה ככה קצף של נשיקות לפני שהיא מזליפה ומכניסה לתנור.

ניקי:] כעת הכנתי שמתי גם שערות חלבה לבן וגם שערות חלבה שוקולד.

הי
יש אפשרות בלי ביצים?
יותר שמנת מתוקה?
תודה

היי, לא מצליחה להקציף את החלבונים לקצף יציב אלא לתערובת אחת אחידה . ככה זה אמור להיות ?

הי ניקי, ראשית את אלופה ואני מדתמשת קבוע במתכונים שלך.
הכנתי את המוס והוא יצא לי נוזלי וגבשושי מעט…. (לפני הקפאה כמובן)
זה בסדר??

שלום ניקי ,
קודם כל באמת ניהנית מהאתר המתכון הזה עשיתי בעבר יצא מהמם .אך היה לי משהוא קטן שאולי יש לך טיפ לגביו לגבי גירוד השוקולד מלמעלה נורא נמס ולא היה מוצלח ומוצג יפה , האם את חושבת שאם אקפיא את השוקולד הגירוד יהיה יותר קל ויהיה מוצג יפה ?

ניקי:] ששמים שערות חלבה מרגישים חתיכות במוס? או שזה חלק כמו ממרח? תודה רבה.

ניקי המהממת. לפורים עשיתי את המוס הזה עם שידרוג.
שכבה ראשונה החלפתי את השוקולד הלבן במטבעות שוקולד קפוצ'ינו (ממתכון אחר שלך) ואת שערות החלבה בכף חמאת בוטנים. אחרי שהתקרר והתייצב עשיתי את המוס לפי המתכון המקורי. יצא מדהים.
לא האמנתי שבכל כך קצת עבודה יצא מוס כזה מוצלח.
נ.ב. עשיתי אותו פרווה.

היי ניקי,
יש לך טיפ לאנשים לא מנוסים כמוני איך למלא כוסיות/ כוסות או כל כלי אירוח יפה ושקוף מבלי ללכלך את הכלי ושלא יהיו "בועות" / "חורים" שנוצרים על הדפנות?

היי ניקי ,
האם לשים בהקפאה או במקרר?

שלום. מוס החלבה שוקולד לבן, אפשר לעשות את זה גם פרווה? מה אפשר לשים במקום המוצרים החלבי שיהיה פרווה? תודה רבה.

הי ניקי. האם ניתן להמיר את השוקולד הלבן בשוקולד חלב או ממרח שוקולד (לא אוהבת שוקולד לבן).
האם ניתן לוותר על הביצים? או פתרון אחר אם לא רוצה לעשות שימוש בביצים שאינן מבושלות?
תודה מראש

היי ניקי,
אפשר לשים במקום השערות חלבה ממרח חלבה? ואם כן כמה לשים?
תודה.

היי ניקי.
המתכון אפשרי להכנה עם שוקולד כהה מריר?

היי ניקי
מקציפים חלמונים עם השערות? זה לא בדיוק נקצף זה יוצא תערובת דביקה עם החלמון
והאם כדאי לקצוץ את השערות קודם?