מוס שוקולד לבן וריבת תות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן טעים טעים, יש גם גבינה בפנים, שכבה דקיקה של ריבת תות ובצק פריך מעל. המוס יוצא רך וקרמי, נגיעות קטנות של ריבה, פירורי בצק נותנים גיוון מעניין והכל מגיע בכוס אחת שווה.

12 כוסיות
6 כוסות גדולות

מרכיבים:

חצי כוס ריבת תות

שכבה שנייה :
שמנת מתוקה
500 ג' גבינה לבנה
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
3/4 כוס סוכר

פירורים:
50 ג' חמאה
70 ג' קמח
כף סוכר

הכנות:

1. בתחתית כל כוס לשים ריבה שתיהיה שכבה דקיקה של ריבה, כוס קטנה פחות ריבה כוס גדולה יותר, צריכה להיות שכבה דקה של ריבה ולהכניס למקפיא.

2. להקציף שמנת מתוקה, להמיס שוקולד לבן וחלב. לערבב גבינה עם השוקולד והסוכר ולקפל אל הקצפת.

3. לשים על הריבה שכבה יפה של קרם.

4. לעבד חמאה סוכר וקמח לפירורים לאפות כ 10 – 12 או עד שמזהיב ולצנן.

5. לפורר ולפזר על הקרם לקרר.

שאלות ותשובות

בדיוק נגמרה לי הריבה  – מומלץ להשיג אפשר גם בלי
אפשר להכין פרווה – לא
ואם אני מתעקשת ? עדיין התשובה לא
אפשר שוקולד מריר ? פחות מתאים
אפשר להקפיא ? כן
אפשר להכין שבוע מראש ? כן ולהקפיא
אפשר להשתמש בשמנת לבישול ? לא
אפשר גבינה 5% ? כן
יש לי רק מיקסר ידני – זה בסדר גמור
חייבים ריבת תות ? כל ריבה שאוהבים

3040 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס שוקולד לבן וריבת תות

מוס שוקולד לבן וריבת תות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

40 תגובות

סמדר

היי ניקי,
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?

השב
שלומית

רעיון למי שרוצה
אפשר לשים ממרח לוטוס או לוטוס קרנץ בתחתית ומעל המוס לפזר פירורי לוטוס….

השב
niki

לא זה מוס בכוס, הוא לא מחזיק בפני עצמו. זה המתכון ששאלת את השאלה….

השב
אפרתי

האם אפשר להחליף את הגבינה במשהו אחר או שיש מתכון למוס לבן בלי גבינה?

השב