אגסים ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אגסים ביין אדום

אגסים ביין אדום

זה נשמע מסובך נכון ? טעות זה הכי קל בעולם בחיי שזה פשוט ויוצא קינוח טעים מאוד במיוחד שמגישים אותו ליד כדור גלידת וניל. אחרי שלוקחים ביס מכאן ומכאן מבינים שהחיים כאללה טובים.

5 מנות

מרכיבים:

7 – 8 אגסים גדולים
בקבוק יין אדום חצי יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות סוכר
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. את האגסים לקלף, להוריד חלק מהתחתית כדי שיעמדו בנוחות.

2. לשים את המצרכים בסיר להרתיח ולהוסיף את האגסים ולבשל על אש בינונית כ 30 דקות או עד שהאגסים רכים. להשאיר ביין עד ההגשה.

3. מומלץ להכין יום מראש, האגסים מקבלים צבע מרהיב! להגיש עם גלידת וניל.

1695 צפיות 2 צפיות היום

אגסים ביין אדום

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן