מוס נוטלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס נוטלה

אני חושבת שבמקור הוא היה של אודטה, אבל יש כל כך הרבה גרסאות למוס הזה שכבר אין לי מושג מה המקור שלו. זה אחד הקינוחים הכי קלים להכנה ואחד הטעימים שיש

זמן הכנה: 5 דקות

מרכיבים:

כוס וחצי שמנת מתוקה קרה
250 ג' ממרח נוטלה (3/4 כוס)

הכנות:

1. לרכך במיקרו את הנוטלה. להקציף את השמנת תוך כדי הקצפה להוסיף בהדרגה את הנוטלה, להקציף במהירות גבוהה עד שהמוס יציב, לחלק לכלי הגשה ולקרר כמה שעות.

2583 צפיות 67 צפיות היום

מוס נוטלה

תגובות

36 תגובות ב "מוס נוטלה"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי
האם לאחר הכנה ניתן לחלק לכוסות אישיות? ואז להעביר למקרר
תודה!

ניקי לנו יצא נוזלי אז הכנו מזה שוקו והשוקו טעיםםםם

ניקי היקרה
טעים בטרוף!
נרשמה התלהבות אצל הקטנים ואצל הגדולים.
תודה רבה על המתכון
ושבוע טוב

ושבוע טוב

אוף! יצא לי ממש גרוע, מימי כזה ומפוצל. אולי את יודעת מה הסיבה?
תודה רבה על כל המתכונים!! שבת שלום

הי ניקי יקרה,
לכמה כוסיות קטנות (כוסית=כוסית של וודקה)מספיקה הכמות של שתי שמנות ונוטלה אחת?

נ.ב. תודה ושוב תודה על כל המתכונים הנהדרים!!!

היי ניקי, גיליתי את האתר שלך לפני כחודש ומאזאני מכינה כמעט כל יום משהו חדש. חייבת לציין שעוד לא מצאתי מתכון כושל! המתכונים קלים להכנה והתוצאות מדהימות!!! תודה תודה תודה!!!

ועכשיו שאלה: מה זה כוס שמנת מתוקה? כמה מל"? אני כל הזמן מסתבכת עם זה כי כוס יכולה להיות בכל גודל… תודה.

שלום ניקי.מאז שנחשפתי לאתר שלך אני מנסה המון מתכונים וכולם מצליחים בצורה יוצאת מן הכלל.והייחוד שלך היא הפשטות.מתכונים קלים פשוטים להכנה וטעימים מאוד.והמוס גם הוא מעולה.

שלום ניקי, התייעצתי איתך בעבר על מתכונים מהאתר שלך. הכל מעולה. רציתי לשאול(אם זה בסדר מבחינתך)על מתכון שראיתי באיזשהו עיתון. ושכחו את אחד המרכיבים בהוראות ההכנה… המתכון הוא לקרם לוטוס: חומרים: 1 שמנת מתוקה,1 כוס סוכר,4 חלמונים,2 כפות קורנפלור,1 כוס ממרח לוטוס. הוראות ההכנה: מחממים את השמנת והסוכר בסיר קטן. מוסיפים את ממרח הלוטוס ומערבבים עד להמסה מלאה. ממיסים את הקורנפלור במים פושרים. מוסיפים לסיר בזילוף איטי תוך כדי בחישה.מורידים מהאש.מוזגים לכוסיות הגשה. באיזה שלב לדעתך אפשר להוסיף את החלמונים? תודה רבה

ניקי בוקר טוב,
לכמה כוסיות קינוח קטנות זה מתאים ?

תודה על תשובתך,

נאוה צוקרמן

היי ניקי תודה על מתכונים מעולים! הזמנתי לשישי בערב את כל המשפחה כולל חמותי וחמי ובדיוק מרכיבה תפריט מהמתכונים באתר. רציתי לשאול האם אפשר להגיש את המוס בקערת הגשה מרכזית ולא במנות אישיות ואם אני צריכה ל18 איש בכמה להכפיל את הכמויות? תודה מראש

הי ניקי,
מה דעתך, אפשר להכין את המוס הזה עם שוקולד השחר? אני רוצה פרווה..נראה לך שילך טוב?

שלוםֱֱ
המתכונים שלך מעולים! תודה על השיתוף ועל שאת עונה!
וכמה שאלות-
השמנת זה כמות של חבילה אחת, נכון?
וכמה מנות זה יוצא בערך?
וגם- אין לי מיקרוגל, אפשר לרכך קצת במחבת?
תודה…

שלום ניקי ,
רציתי לשאול אם המתכון כבד ושוקלדי מדי?
נ.ב האתר שלך מדהים כ"כ הרבה מתכונים טעימים ומעולים , נהנית מכל רגע 🙂
תודה מראש

התברכתי בכלה חדשה מקסימה, ואני צריכה להכין קינוחים פרווה, להפתעתי אחרי שנים שאני מכינה את המוס נוטלה, שמתי לב שהנוטלה חלבית? יש לך רעיון איך אפשר ליישם את המתכון הזה, הקל שבקלים וכולם משוגעים עליו, עם איזה שהוא תחליף. את שופעת רעיונות, HELP החג בפתח….

ליהי (לא רשום) | 12.07.2011 – 11:45
תודה! היה מעולה!!!!
האתר החדש מקסים ומזמין מאוד