מוס שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס שוקולד

מוס שוקולד, חשבתם פעם איך יהיו החיים ללא שוקולד ? קצת מפחיד לא ?
מוס שוקולד עשיר טעים אחלה סיום לכל ארוחה ובאמת שאין פה טירחה קל פשוט ומקבלים הרבה מחמאות ואפילו הילדים מרוצים להסתער על הקערה של המיקסר ולאכול את כל שאריות המוס כמו שאומרים חבל על כל טיפת שוקולד (רק שלא יתחילו לריב בדרך הא ).
בסוד אני אספר לכם שכדאי להחביא אחד במקרר כדי שישאר גם לכם משהו לפני שהכל מתחסל, גם לנו מגיע לטעם מהמתוק מתוק הזה.

8 כוסיות

מרכיבים:

250 ג' שוקולד מריר
2 כוסות שמנת מתוקה

20 ג' שוקולד לבן מגורד

הכנות:

1. להמיס שמנת מתוקה (אחת) ושוקולד, לקרר לפחות 4 שעות אפשר גם יותר.

2. להוסיף לקרם השוקולד את השמנת שנותרה ולהקציף במהירות גבוהה למוס שוקולד זה קורה מהר.

3. למלא את הכוסיות ולפזר שוקולד לבן.

4718 צפיות 77 צפיות היום

נכון שזה עושה חשק לטעום את המוס שוקולד ?

מוס שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : "ניקי זה מדהים כמה פשוט וכל כך טעים… תודה רבה לך שבת שלום..נ.ב. מכורה לאפליקציה שלך"

נחמה : "מתכון מעולה,קל וטעים! כל כך כיף לעשות אותו ומעולה כשצריך קינוח בכמויות גדולות…"

יפית : "כמה פשוט, ככה טעים!
תודה רבה ניקי היקרה. הכנתי את המוס מספר פעמים ואף פעם הוא לא מאכזב, תמיד גורף מחמאות . מתכון מעולה"

תגובות

351 תגובות ב "מוס שוקולד"

  הרשם  
עדכן

ניקוש האם אפשר להקפיא פחות זמן במקום לקרר 4 שעות?

ניקוש בא לי להוסיף משהו מעניין בתחתית. מה הולך? אין עלייך

היי
ניתן להוסיף פודינג בהקצפה?

כמה פשוט, ככה טעים!
תודה רבה ניקי היקרה. הכנתי את המוס מספר פעמים ואף פעם הוא לא מאכזב, תמיד גורף מחמאות . מתכון מעולה

היי ניקי 🙂 קודם כל תודה על כל המתכונים המדהימים שלך
יש לי שאלה- המשפחה שלי קצת חוששת מביצים לא מבושלות.. מה ההבדל בין המוסים? כלומר בין המוס הזה לבין המוס השני עם הביצים.

עשיתי בדיוקק כמו שכתוב אולי חצי שעה יותר במקרר והתערובת דלילה קצת
אי אפשר בזילוף איך אפשר להציל??

כוס שמנת מתוקה זה חבילה שלימה של 250 מ"ל?

איפה רשימת החומרים?

1 6 7 8