גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי ופל ממולאים במוס קפוצ'ינו

גלילי וופל ממולאים במוס קפוצ'ינו מצופים שוקולד המילים האלה כבר עושות חשק לרוץ למטבח להכין, כזה פשוט קשה להאמין ( נשאיר בינינו שיחשבו שטרחנו המון ועבדנו כל כך קשה) בדרך בכלל הילדים הם הראשונים שלוקחים למבוגרים לא תמיד נשאר משהו, תירוץ טוב להכין עוד ועוד אף פעם לא נמאס בגלל זה רצוי תמיד להחזיק במזווה חבילה אחת של גלילים.

זמן הכנה:
10 – 15 דקות

מרכיבים:

חבילת גלילי וופל

מוס קפוצ'ינו:
כוס שמנת מתוקה / ריץ
3/4 כוס חלב / חלב סויה
אינסטנט פודינג וניל
כפית שטוחה אבקת נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

ציפוי:
100 ג' שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנות:

1. להקציף את מצרכי המוס קפוצ'ינו למוס יציב. למלא שקית זילוף ולמלא את הגלילים.

2. להמיס שוקולד מריר לקרם אחיד ולהוסיף את השמן לטבול קצה של גליל וופל בשוקולד.

5892 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רונית ס : ניקי שבת שלום
בעלי קנה לי את הגליליות הן היו גדולות מידיי אז חתכתי אותן לשניים ומילית אותן בפודינג וניל עם פיצפוצים וכמובן ציפיתי אותן בשוקולד והקפאתי יצא ממש מעדן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

172 תגובות

דנה

היי ניקי
האם אפשר להכין יום לפני ההגשה? אם לא- האם ניתן להקפיא, ואם כך אז כמה זמן לפני ההגשה להפשיר?
תודה!!

השב
ניקי ב

אפשר להכין יום קודם ואפשר גם להקפיא, להפשיר כשעה פלוס לפני, חשוב לומר זה לא שומר על פריכות.

השב
חיה ו

אני אשאל אחרת. אם רוצה להכין ל2 חבילות גליליות. צריך להכפיל כמויות?

השב
ניקי ב

המתכון לקופסה אחת של גלילים, רשמתי בחלק העליון, יותר צריך להכפיל.

השב
חיה ו

אז חזרתי לעדכן… (:

דבר ראשון יצא טעים שאין לתאר.
(הכנתי בלי מייפל כי אין לי)

חוצמזה הכנתי כמות כפולה ויש מצב שהיה מספיק גם כמות אחת או וחצי.

בכלופן מהקצפת שנשארה לי הכנתי עוגה שכבות ביסקוויטים קטנה בתבנית אינגליש קייק ויצא פצצתי.

תודה רבה לך!!!!

השב
יהודית

אפשר להכין את המוס ולקחת לנסיעה של חצי שעה, ולמלא שם את הגלילים ולהקפיא?

השב
ניקי ב

לא, חייבים למלא את הגלילים, תיקחי אותם בתוך צידנית משהו שישמור על קור.

השב