עוגת שיש רכה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש רכה

עוגת שיש רכה

איך פישלתי הפעם… זאת אחת העוגות הכי וותיקות שלי אני עושה אותה המון שנים שכחתי לעלות אותה לאתר והיא מה זה שווה וטעימה פינוק מושלם לכל המשפחה והיא פרווה…

תבנית 24

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
250 ג  סוכר (כוס ורבע)
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)
קורט מלח
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כף גדושה שוקולית

הכנות:

1. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, להוסיף חלמונים אחד אחד במהירות נמוכה, להוסיף את המיץ תפוזים, חצי מהקמח ואת המלח, להוסיף את השמן ואת שארית הקמח. להוציא שליש מהבלילה לקערה נפרדת להוסיף את השוקולית לערבב לתערובת אחידה.

*2. לצקת את התערובת הלבנה לתבנית,להוסיף את תערובת השוקולד, לערבב מעט בשביל יצירת צורות. חום בינוני 180 מעלות – 45 דקות.

7911 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש רכהעוגת שיש רכהעוגת שיש רכה

עוגת שיש רכה

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : "מעולה, מעולה, מעולה. אין מילה אחרת לתאר את העוגה הזו. עשיתי אותה עם שמנת צמחית במקום מיץ תפוזים. והיא יצאה רכה וטעימה . אחלה עוגה לפתיחת שבוע נפלא!!תודה ניקי"

תגובות

216 תגובות ב "עוגת שיש רכה"

  הרשם  
עדכן

הייי ניקי יקירה עשיתי את העוגה הזאת ממש לפי המתכון..העוגגה עלתה יפה ולאט לאט ירדה באמצע..בצדדים היא נאפתה ויצאה טעימה ובאמצע איפה שנפלה היה לא אפוי..תוכלי לומר לי מדוע? כי תכלס היא ממש טעימה..תודה

ערב טוב
אני יכולה להשים שמנת מתוקה במקום המיץ תפוזים ?
וממרח פסק זמן במקום השוקולית?

1 11 12 13