ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

משהו מתוק לסף השבוע, מתכון קל ופשוט שנותן תוצאות כל כך טעימות!  קשה לעמוד בפני הקינוח הטעים הזה שוקולד ואגוזים ביחד בכל ביס תתכוננו לקבל הרבה מחמאות , אח שווה!

22X24

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג' קמח (כוס וחצי + 4 כפות נוספות)
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

קרם שוקולד:
300 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
כף סוכר
כוס שמנת מתוקה

אופציה:
1/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.

2. להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט להקציף שמנת וסוכר לקפל את השוקולד לקצפת, להוסיף את השוקולד צ'יפס בקיפול קל. לשטח את קרם השוקולד על הבצק ולהקפיא לכמה שעות

3. לחתוך לקוביות עם סכין חדה.

לפייסבוק שלי

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

5155 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

165 תגובות

יהודית

היי ניקי
אפשר לעבד את הבצק ביד?
בנוסף יש סרטונים קצרים כשפותחים מתכון. אפשר להפסיק את זה?
תודה רבה

השב
אור

חבל..
יש לך המלצה לעוגה אחרת ראיתי שהרבה אצלך עם חמאה..

השב
שושנה

היי ניקי
חשבתי להכין את המתכון הזה בכוסות אישיות. להכין את הבצק כמו שכתבת ואחרי האפיה לפורר ולשים בתחתית כל כוס מהפירורים ואח"כ למלא את המוס מעל. מה דעתך? יצא טוב?

השב
ניקי ב

5 – 6 שעות להקפיא, תוציא כשעה לפני ההגשה למקרר.

השב
ענבר

היי ניקי, הכנתי את העוגה אך כנראה אפיתי את הבצק יותר מדי. אין לו טעם שרוף אך נדמה לי שהוא קשה מדי. האם אפשר להציל את המצב ולפורר לפירורים או שזה יפגע מאוד במרקם?

השב
niki

הכוונה לפורר ולהשתמש למשהו אחר ? כן זה אפשרי. לעוגה הזאת תכיני משהו אחר

השב
niki

אין תחליף לשמנת מתוקה, אפשר ריץ, לגבי החמאה מחמאה.

השב