עוגת שכבות מרשימה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שכבות מרשימה לפסח

עוגת שכבות מרשימה לפסח

עוגת שכבות מרשימה לפסח, העוגה המושלמת לפסח, היא מדהימה ומה שהכי כיף בעוגה הזאת קלי קלות הכנה והתוצאה עוגה יפהפייה ואפילו ניתן להכין אותה פרווה.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

5 חלבונים בלבד
200 ג` סוכר (כוס)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל

מוס שוקולד:
200 ג` שוקולד מריר
כף אבקת אינסטנט וניל
שמנת מתוקה / ריץ

מוס קפוצ`ינו:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
240 מ"ל חלב (כוס) / חלב סויה
כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

גנאש לציפוי:
150 ג`  שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה / ריץ

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לערבב קוקוס ואינסטנט ולקפל לקצף החלבונים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 30 דקות, לצנן.

2. להמיס את השוקולד במיקרו, להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקפל את השוקולד לקצפת. למרוח את מוס השוקולד על בסיס הקוקוס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, נס קפה, לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא לשעה. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד, לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת מוס הקפוצ`ינו.

3. להקפיא את העוגה לכמה שעות, להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
מתאימה לפסח,
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה.
העוגה עולה בתנור ויורדת, כשהעוגה יוצאת מהתנור להעביר סכין בין הבסיס לדפנות.
מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד.

13629 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שכבות מרשימה לפסח

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : אני מכינה את העוגה הזו שנה שלשית בפסח – וכולםםםם ממתינים לה בכליון עיניים.
היא לא רק מרשימה היא גם טעימה מאד.
אין טעם לנסות עוגות אחרות…..רק תכינו שתיים מראש, אחת לא תספיק.
ואם אתם מוזמנים לסדר ורוצים לגנוב את ההצגה – אל תחשבו פעמיים – זו עוגה מנצחת.

אורלי : היי ניקי,אומנם לא פסח אבל הכנתי את העוגה כעוגת יום ההולדת שלי והיא יצאה מצויינת!!! והמחמאות… היה שווה. תודה!

ליאת :  ניקי היקרה שבוע טוב!
רוצה שוב להודות לך על עוגה מדהימה! שעשתה לי ולמשפחתי את הערב ממש חושבים שהיא קנויה! כמו כל המתכונים שלך פשוט הצלחה מסחררת, אני מכינה בפעם הראשונה מתכון שלך ובעיניים עצומות יודעת שהוא מוצלח, ואכן כך… התגובות לא מפסיקות לזרום וכולם כבר יודעים – ניקי ב
את פשוט גורמת לי ולמשפחתי אושר וממש שידרגת לי את המטבח 🙂 אני כל יום כאן מה יהיה ??? 🙂

אביגיל : " עוגה מושלמת אם לא הייתי מוציאה אותה אחרי ארוחה בשרית כולם היו חושבים שהיא חלבית. כמעט לא האמינו לי… היא גנבה את כל ההצגה
תודה תודה תודה לך!"

אנונימי : הכנתי את העוגה והיא יצאה מצויינת!!!

ליהי : "כבר ארבע שנים ברצף שאני מכינה את העוגה הזו לסדר. באמת שהצעתי להכין עוגות אחרות אבל הם לא מסכימים, רק את זו. ובצדק!"

ענבל : "חזרנו עכשיו מהסדר ורק מחמאות,העוגה יצאה פיגוז!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

998 תגובות

אורן

האם מדובר במיכל של שמנת מתוקה בכל מקום שמוזכר? כלומר 200 מ"ל?

השב
חמי

ניקי המופלאה, שלום.
במקום קוקוס, שאנחנו פחות אוהבים, הכנתי עם אבקת שקדים ויצא מעולה.
העוגה כל כך טעימה. תודה גדולה על כל המתכונים הטעימים.

השב
נעמי

היי בוקר אור 🙂
אני מכינה את העוגה בתבנית 26, קראתי בתגובות שרשמת שזה בסדר. אני רוצה שהעוגה לא תצא נמוכה מדי – האם אני יכולה להוסיף שכבה נוספת של מוס ?

השב
נעמי

תודה לך
לשכבת מוס וניל אני יכולה לשים חבילת שמנת מתוקה וכף אינסנט וניל?

השב
אימוש

היי ניקי, העוגה מצוינת הכנתי אותה מס' פעמים.
האם אפשר להכין עם תבנית חד פעמי? אם כן, איזה גודל?
או שחייב תבנית קפיצית עם שקף בכדי שתצא יפה ?

השב
ניקי ב

שום דבר לא חובה, הטעם לא ישתנה אבל היא יותר יפה בקפיצית, תבנית עגולה קוטר 24.

השב
אימוש

תודה על המענה. אשמח לקבל הסבר קצר איך להשתמש בשקף בכדי שהעוגה תצא יפה יותר.. אם תוכלי כמובן

השב
ניקי ב

מכינים את הבסיס כרגיל נותנים לו להתקרר, שמים את השקף מבפנים צמוד לדפנות התבנית וממשיכים רגיל, אחרי קירור מוציאים.

השב
אימוש

תודה רבה !!!!
ושאלה אחרונה , האם זה בסדר שאצמיד שקף לתבנית חד פעמית? ואז בסיום אעביר לתחתית אחרת?

השב
דניאלה

היי ניקי, אם אני רוצה שהעוגה תהיה קצת יותר יציבה, אפשרי להוסיף מעט ג׳לטין?

השב
קרינה

היי ניקי, רוצה עכשיו להכין את העוגה ורוצה לישאול האם ניתן להכין בסיס אפוי אחר בלי להפריד ביצים?
תודה רבה.

השב
ליטל

עוגה נפלאה וקלה להכנה. החלפתי את הקוקוס בשקדים טחונים. תודה על מתכון מעולה.

השב