עוגת מעדנים קרה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מעדנים קרה

אני אוהבת להשתעשע במטבח תמיד מחפשת דברים מיוחדים להפתיע את הילדים, עוגות עם מעדנים זה חלק מהעניין אני אוהבת לאפות עם מעדנים (במקרה שלי מה עושים כשנותר מעדן אחד ושני ילדים רבים מי יאכל אותו).
במקרה הזה היו לי 4 דניאלה במקרר , לא רציתי סתם לאכול אותן איפה כל הכיף ? ודיגדג לי משהו בקצות האצבעות רציתי לעשות איתם משהו והיה יום חם ומיד חשבתי על עוגת מעדנים קרה זה פשוט התבקש, שאר המתכון הגיע אח"כ לי מספיק כשיש כותרת בשביל להתחיל :)) חוץ מזה מה יכול להיות רע משילוב של בננה ווניל ? רק דברים טובים.

תבנית 24

זמן הכנה:
15 דקות

מרכיבים:

2 קופסאות שמנת מתוקה 38%
4 מעדני דניאלה בננה 150 ג'
80 ג' אינסטנט וניל
1/3 כוס חלב
2 כפות סירופ מייפל
2 כפיות סוכר
בישקוטים

כוס חלב חמים לטבילה
מעט א. נס קפה

2 – 3 מקופלת

הכנות:

1. להקציף את כל המצרכים במהירות גבוהה למוס יציב, להעביר מחצית מהמוס לתבנית וליישר (טעים ללקק)  להמיס את הנס קפה במעט מים חמים לערבב עם החלב ולטבול את הבישקוטים לכמה שניות טבילה קצרה, להניח שורת בישקוטים על שכבת המוס ומעל לשטח את מחצית הקרם השניה, ליישר את השכבה שתיהיה חלקה ויפה.

2. להקפיא את העוגה ללילה, להפשיר במקרר במשך כשלוש שעות לפני ההגשה.

3. לגרד את המקופלת ולקשט את העוגה.

5259 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ריבי : טעים טעים ועוד פעם טעים!! ניקי כל מתכון שלך פשוט הצלחה גדולה!! המתכונים מדוייקים קלים לעשייה והבנה!!
פשוט נפלא…

דניאל : ניקי יקרה, הכנתי ויצא פשוט מדהים!! תודה והמשך יום מקסים …דניאל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

123 תגובות

ניקי ב

2 תבניות, תצטרכי לשבור את הבישקוטים הם לא מתאימים לאינגליש.

השב
נדיה

אפשר להשתמש בשמנת 20%? והעוגה לא תיהיה נוזלית בלי גלטין?

השב
niki

לא הייתי לוקחת סיכון עם 20%. תשיגי שמנת רגילה 32 – 38 זה מה שמתאים לעוגה. במידה והמיקסר מקציף טוב אין בעיה

השב
נדיה

אפשר להשתמש עם 20% ולהוסיף גלטין? אם כן כמה גלטין?

השב
niki

עניתי לך מקודם. יש מבחר של עוגות מוס באתר. לא עם שמנת 20%.

השב
לינוי

היי ניקי, נשארו לי מעדני גמדים שעומד לפוג להם התוקף, מתאים פה?

השב