עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

הבן שלי מאוד אוהב לקחת עוגה לבית הספר, אחרי הכריך הוא מתפנק לו בכיף הוא גם נותן לחברים וככה כולם נהנים. לפעמים בשעה מאוחרת בלילה
אני שמה לב שהעוגה נגמרה אז מה עושים הרי אני לא מתכוונת לאכזב את הילדים.
כאן נכנסות לפעולה עוגות של 5 דקות הכנה בחישה ולתנור, 45 דקות והילדים מאושרים

תבנית 24.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
חצי כוס שיבולת שועל אינסטנט
כוס וחצי קמח תופח

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולערבב לבלילה אחידה וללא גושים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

5202 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

174 תגובות

ניקי ב

לא נראה לי אבל תודה, במקום הקוקוס, אגוזי מלך, שקדים או חצי כוס קמח תופח.

השב
מורן מזוז

היי ניקי הכנתי את העוגה,מתכון קל והכי חשוב ממש טעימה
שאלה אני יכולה להוסיף לכל הבלילה לפי המתכון המדוייק כלומר בנוסף שברי אגוזים

השב
דסי

הי ניקי
יש מצב להכין עם שיבולת שועל רגילה לא אינסטנט?

השב