עוגת חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת חלבה

עוגת חלבה

יש איזה שהוא קסם טעם מיוחד בעוגה שמכינים לשבת , כל סוף שבוע לשבור את הראש מחדש איזה עוגה מכינים ובאיזה טעם היא אמורה להיות, ולמה דווקא עוגה
מה עם מאפינס ?  אבל התחשק לי להכין עוגת חלבה רכה זהובה טעימה במיוחד מהסוג שמתחסל במהירות ואז אני יכולה להכין עוד אחת אז בכלל זכיתי  🙂

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
300 ג' סוכר (כוס וחצי)
שמנת מתוקה
שלושת רבעי כוס שמן
כוס שערות חלבה מפוררות
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, להוסיף אחד אחד את החלמונים, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולהקציף במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה.

2. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות.

 

4986 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN857487-1

SN857482-1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

150 תגובות

אור

ניקי
הפרסומות באתר בלתי נסבלות,
פשוט אי אפשר ליהנות מהאתר. כל מעבר לעמוד אחר פרסומת קופצת.
אני מתה על המתכונים שלך, בבקשה תקלי עלינו קצת.

השב
ניקי ב

קודם אני הקלתי עליכם, נתתי אפשרות (שלהוסיף אותה עלה לי המון כסף) להוריד את הפרסומות בתשלום, אם את משתמשת באתר שלי כל כך הרבה למה לא לעשות את זה ? תשלום אחד בשנה ואת לא רואה יותר פרסומות אפילו לא אחת. דבר שני לאתר הזה אין זכות קיום בלי פרסומות, או גולשים משלמים או פרסומות. את מקבלת כאן דבר כזה יפה בחינם אבל מישהו (אני) משלם המון כסף כל חודש כדי שאת תגלשי חינם. חשבת על זה ? תורידי את הפרסומות ונפתרה הבעיה לך הבעיה. עוד משהו הפרסומת שקופצת תמתיני היא נסגרת לבד.

השב
שירה

הי ניקי,
הכנתי כמה פעמים את העוגה והיא יצאה לי מצויינת, אבל בפעמים האחרונות הבלילה יוצאת כבדה מאוד והעוגה גם כבר לא קלילה כמו בפעמים הראשונות ולא שיניתי כלום. מה זה יכול להיות?

השב
ניקי ב

ההקצפה שלך טובה ? קצף יציב ? בנוסף את הקמח להוסיף במינימום ערבוב שהעוגה לא תצא דחוסה.

השב
שירן

שלום ניקי
קודם כל תודה רבה על המתכונים המופלאים שלך שאת חולקת איתנו.
הכנתי את העוגה לפי ההוראות והיא כבר שעה בתנור ועדייו רטובה מבפנים. האם זה החלבה שנמסה? האם זה צריךלהיות יבש? מה לא בסדר?

השב
niki

היי שירן
שעה זה המון זמן, האם החלק החיצוני מוכן ? אם כן תכסי ותמשיכי לאפות עד שקיסם יוצא נקי.

השב
הודיה

שבוע טוב ומבורך:)
הכנתי את העוגה בשישי יצאה מושלמת!! את השמנת החלפתח במיים(בד"כ מחליפה למיץ תפוזים אבל לא רציתי לפתוח בקבוק חח.. וגם יש מספיק טעמים בעוגה אז לא קריטי) את החלבה שערות החלפתי בכוס חלבה חתוכה דק דק והוספתי כף גדושה גדושה של נס זה כי אני מכורהההה. יצא כל כך רך זהוב ונמס בפה אין דברים כאלה!! תודה רבה :))))

השב
נוריתה

הי ניקי יקירה,
מה אפשר כבר להגיד שלא אמרנו…
במילה אחת… מ ע ו ל ה !!!
הוספתי על דעת עצמי שוקולד מגורד גס וערבבתי קלות כמו שיש.
תודה על המתכון המצויין ושבת שלום.
נוריתה

השב