עוגת קוקוס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס רכה ונהדרת בלי חמאה אלא על בסיס שמן, עם נגיעות של שוקולית פה ושם ואיזה טעם נהדר יש לה. 45 דקות והיא מוכנה מפיצה ריח טוב טעימה ומומלצת. עוגה מושלמת במיוחד לאוהבי הקוקוס.

תבנית : אינגליש קייק / קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
מילקי וניל
שליש כוס חלב
90 ג' קוקוס (כוס)
140 ג' קמח תופח (כוס)
כף שטוחה אבקת שוקולית
כפית אבקת קקאו

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.

3. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן, מעדן וניל ואת החלב ולערבב לבלילה חלקה, להוסיף את הקוקוס ואת הקמח ולהמשיך לערבב עד שהכל חלק.

4. להוציא כשליש כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית והקקאו, לשמן תבנית להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית להוסיף את הבלילה הכהה מעל מעט לערבב, להרים את הבלילה הלבנה מלמטה למעלה בעזרת סכין לשחק קצת עם הבלילות לא יותר מידי שישארו שני צבעים.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

כדאי לדעת ש..
אפשר לוותר על אבקת השוקולית ולהכין עוגת קוקוס, אפשר להחליף את החלב והמעדן בשמנת מתוקה 250 מ"ל או ריץ לפרווה.

4955 צפיות 25 צפיות היום

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שישעוגת קוקוס שיש

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : "זו עוגה מעולה, אצלי במטבח היא מככבת ואני מראש מכינה כמות כפולה, כי העוגה נטרפת. ובכלל, כל המתכונים שלך אליפות (הגזר, העוגות מוס, טירמיסו, מתכוני העוף, הפשטידות) מעולים, קלים וטעימים!!! אצלנו את מככבת :)"

תגובות

90 תגובות ב "עוגת קוקוס שיש"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
אני יכולה להכין את העוגה בתבנית 22
אני רוצה עוגה גבוהה .אני מתכננת להכין עוגה נטיפים אז חייבת עוגה גבוהה
תודה

היי ניקי, האם אפשר להקציף ידנית עם מטרפה? אין לי מיקסר…
תודה!

אה עכשיו ראיתי שכתוב, תודה!

היי ניקי,
כמה שמנת מתוקה לשים במקום המילקי?

במשך שנים חיפשתי מתכון מוצלח לעוגת קוקוס, שתהיה רכה ועסיסית, עם נוכחות של קוקוס, אבל לא יבשה. זה המתכון!!! סוף סוף מצאתי אותו…
הכנתי כמות כפול 4 (הילדים שלנו מחסלים עוגות בקצב…). שמתי מיץ תפוזים וריצ' כדי שהעוגה לא תהיה חלבית, יצא מעדן אמיתי! תודה רבה ניקי!

הי ניקי,
ראיתי בתגובות שהציעו להחליף את המילקי והחלב במיץ תפוזים או בריץ' פרווה,
מה עדיף מבין שניהם? מה יצא יותר טוב?
תודה על המתכונים המדהימים, אחד יותר טוב מהשני!!!!!!!!!

ניקי יקרה,
זו עוגה מעולה, אצלי במטבח היא מככבת ואני מראש מכינה כמות כפולה, כי העוגה נטרפת. ובכלל, כל המתכונים שלך אליפות (הגזר, העוגות מוס, טירמיסו, מתכוני העוף, הפשטידות) מעולים, קלים וטעימים!!! אצלנו את מככבת 🙂
אז רציתי לומר, תודה.

1 4 5 6