עוגת שוקולית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולית

עוגת שוקולית

עוגת שוקולית, אני מסתכלת על השעון, ידעתי שאין לי הרבה זמן. הייתי חייבת לארגן עוגה במהירות והראש שלי התרוקן לגמרי.  הבחנתי בשוקולית שעל המדף והחלטתי לאלתר ואיזה אילתור מוצלח יצא לי לא האמנתי שהצליח לי כל כך, אפילו הבלילה הייתה טעימה!  יש לעוגה הזאת טעם מופלא, רכה מלאה בקרם טעים.

זמן הכנה: כ – 45 דקות

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס אבקת שוקולית
כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
280 ג' קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה

ציפוי: (אופציה)
150 ג' שמנת מתוקה
150 ג'  שוקולד מריר
2 כפות השחר העולה (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח, להוסיף את שאר המצרכים, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

2. להמיס במיקרו שמנת ושוקולד לתערובת אחידה, להוסיף את הנוטלה ולערבב היטב, לצקת את הקרם על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור. 

10788 צפיות 52 צפיות היום

עוגת שוקולית

גולשים מכינים וממליצים:

לאה : בסד
שבוע טוב וחנוכה שמח !! איזה כייף האתר שלך…התחשק לנו משהו שוקולדי במהירות.. כמובן נכנסתי לאתר של ניקי ומצאתי עוגת שוקולית. הכנתי…. (הוספתי לבלילה גם קצת "שמנת להקצפה" של השף הלבן (פרווה) כי רציתי לגמור שאריות…, וקורט מלח.) הכנתי גם את הציפוי , ללא נוטלה.

יצאה מעולה ! ממש ממש טעים ! תודה……..

קרן : "עוגת שוקולד מעולה, מגרה וטעימה.
הבן שלי בן השבע שאל אותי אם המתכון של העוגה של ניקי. הילדים של השכנים חזרו ביום ראשון לבדוק אם השארתי להם עוד חתיכה מהעוגה… תודה רבה על המתכונים המעולים.
ממש מכורה לאפליקציה. את גורמת לי ולמשפחתי לאכול ולהנות מארוחות טעימות ביחד."

חן : "ניקי חזרתי לעדכן שהעוגה יצאה מושלם. הגננת אמרה שהילדים רצו עוד ועוד.. והאוצר שלי הגיע הביתה מהגן ודבר ראשון ביקש "גה" :)"

תגובות

409 תגובות ב "עוגת שוקולית"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, השוקולית במתכון זה שוקולית רגילה להכנת משקה שוקו?

הי ניקי, האם חייבים להקציף את הביצים במיקסר? במידה ולא מקציפים את בוחשים רגיל (כמו בעוגה בחושה), העוגה לא יוצאת טוב?
תודה על אתר מעולה

היי ניקי
אפשר במקום תפוזים לשים יוגורט? (שמנת מתוקה/ריץ לא צורכת)
תודה מראש (:

היי ניקי יקרה!
תודה על אתר מהמם עם מתכונים נפלאים וטעמים!
הכנתי את העוגה ואני רוצה לשים עליה דף סוכר ולקשט מסביב עם קצפת, שאלתי היא האם אפשר להכין את הקצפת ולשים אותה בלילה במקרר ורק בבוקר שאשים את הדף סוכר אזלף את הקצפת סביב?
מקווה לתשובה מהירה,
לימור.

1 24 25 26