עוגת לימון זהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת לימון זהובה

עוגת לימון זהובה

עוגה קלה רכה וטעימה, טעם עדין של לימון בשילוב של מתיקות. שני טעמים בעוגה אחת זהובה.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

100 ג` חמאה רכה
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
3 ביצים
3 כפות מיץ לימון
גרידת לימון מלימון שלם
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
שמנת לבישול 10%
קורט מלח

הכנות:

 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר במשך 3 דקות. להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין שביצה נבלעת ולהוסיף את הביצה השנייה וכך גם עם השלישית.

2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח ולהקציף לתערובת אחידה, להוסיף את הקמח במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת וזהובה וקיסם יוצא נקי.

1732 צפיות 27 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מירב : עוגה מעולה!!

תגובות

89 תגובות ב "עוגת לימון זהובה"

  הרשם  
עדכן

האם העוגה צריכה להיות במקרר או שהיא יכולה להיות בחוץ? לכמה זמן?

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא את העוגה אחר האפייה?
תודה.

היי ניקי,
האם העוגה יוצאת תפוחה או שניתן להכין בתבנית פאי?
תודה.

ניקי שלום
האם אפשר לחתוך את העוגה ולמרוח בפנים קרם לימון