סינרול שבלולי קינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול שבלולי קינמון

אין כמו מאפה שמרים על הבוקר כולו מריח טוב מחמאה וקינמון, השבלולים תופחים לאיטם בתנור מקבלים צבע זהוב. אני אוהבת להכין כמות ולהקפיא ככה מתי כשמתחשק לילדים משהו מתוק זה תמיד בהישג יד. אין דרך יותר טובה לפתוח את יום ראשון 🙂

כ 28 שבלולים

מרכיבים:

3 כוסות קמח + 2 כפות נוספות
100 ג' חמאה רכה מאוד
חלמון
כף שמרים יבשים / חצי שקית שמרית / חצי קובייה
כוס חלב פושר
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר
ביצה טרופה להברשה

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג' חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

הכנות:

1. לערבב קמח, מלח וסוכר, להוסיף את השמרים ולערבב, להוסיף חלמון חמאה בהדרגה וחלב. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ללוש לפחות כמה דקות. לשמן קערה להניח את הבצק לכסות להכניס למקרר לילה.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק למלבן. למרוח את החמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר על החמאה. לגלגל לרולדה אחת גדולה.

3. להקפיא לחצי שעה ולחתוך את הרולדה ל 10 שבלולים גדולים, את הצ'ופצ'יק הסגירה לשים למטה (טוסיק)  לא חובה, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 40 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 160 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ורכים.

5. לקראת סוף האפיה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

הריח מדהים!           לפייסבוק שלי

7193 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

177 תגובות ב "סינרול שבלולי קינמון"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, התחלתי להשתמש במתכונים שלך לפני 10 שנים, עוד לפני שהפכת לסנסציה. כל מתכון שניסיתי יצא מצויין, ביתי וטעים בצורה בלתי נתפסת!
אני חייבת להגיד לך שהסינרולים שלך פשוט טובים יותר מכל מאפיה שהייתי בה! ואין לי כזה נסיון באפיה עם שמרים.. את פשוט נהדרת ומוכשרת והרגשתי שאחרי כל כך הרבה שנים בא לי להגיד לך תודה!

הי שני כמה זמן התפחה זה במינימום..

היי ניקי,
אפשר להכין מקמח שמרים?

הכנתי עם קמח כוסמין מלא וסוכר חום והוספתי למילוי גם אבקת שקדים. יצא מעולה!!! (אפילו לא התפחתי לילה במקרר… רק שעתיים בחוץ ועוד קצת במקרר ויצא מושלם) אוי והריח חלומי!

ניקי היי,
האם חייבים לעשות את הסירופ סוכר?
או שיצליח גם בלי?
בתודה מראש

היי ניקי יקרה,
אפשר לעשות מראש את כל השלבים מלבד האפייה ולהכניס למקרר ללילה ורק אז לאפות?

היי ניקי היקרה
התפחתי כל הלילה את הבצק משום מה לא זז כמעט ….
הוא אמור להכפיל את נפחו??
מה לעשות כדי שיצליח…
תודה ❤

1 8 9 10