בגט ממולא גבינות וסלמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בגט ממולא גבינות וסלמון

בגט ממולא גבינות וסלמון

בגט ממולא גבינות וסלמון, אני אוהבת שינויים ובגט ממולא בכל טוב, גבינות טובות נגיעות של סלמון קצת עירית ויש ארוחת ערב מפנקת וכזאת טעימה בתאבון.

מרכיבים:

בגט ארוך חצוי
200 ג' גבינה לבנה 9%
100 ג' שמנת חמוצה
50 ג סלמון חתוך לקוביות קטנות
כף גדושה עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לסנן את הגבינה כשעה מהנוזלים, לערבב את הגבינה עם שאר המצרכים.

2. חצי בגט אחד לשמור בצד למתכון אחר ואת החצי השני לרוקן מהתוכן, למלא עם הגבינה, לקרר כשעה.

הערות:
אפשר להחליף את הגבינה בנפוליאון ואז אין צורך לסנן.

2260 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : "הכנתי היום לאורחים שבאו בבוקר לביקור מהיר,
היה מושלם. לא הפסיקו להתלהב,"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

23 תגובות

חנה

ניקי האם ניתן להחליף את הגבינה 9% בגבינה לבנה 5% ואם כן מה להוסיף כדי להעשיר אותה

השב
חנה

תודה על מתכונים מעניינים ובעיקר טעימים
האם ניתן להמיר גבינה לבנה 9% ב5% אם כן מה ניתן להוסיף כדי לשפר את התוצאה
תודה מראש

השב
סמא

ערב טוב ניקי,

אפשר להכין ערב לפני, לשמור במקרר ולהגיש בארוחת בוקר? ולכמה אנשים יספיק חצי בגט? אני צריכה כמות שתספיק ל 6 או 7..

ועוד שאלה, האם אפשר עם טורטיה ולא בגט?

תודה על כל המתכונים המעולים שלך :)))

השב
niki

אפשר טורטייה, אבל ממלאים לפני ההגשה. אל תכיני ערב לפני אלא באותו יום. חצי בגט מספיק לשני אנשים בקושי.

השב
איילת

לקחתי סלומון מעושן ממעדניית לופו וגם את הגבינת שמנת שלהם ויצא מדהים!!! תודב ניקי על עוד מתכון מושלם

השב
נועה

הי ניקי 🙂 סיימתי את הבגרויות השבוע והחלטתי ללמוד לבשל, ובזכותך עד עכשיו הכל יצא מדהים
איך מסננים את הגבינה?

השב
niki

מזל טוב 🙂
תעבירי את הגבינה לחולצה נקייה ותני לה להוציא נוזלים, ליד הכיור.

השב