בגט ממולא גבינות וסלמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בגט ממולא גבינות וסלמון

בגט ממולא גבינות וסלמון

בגט ממולא גבינות וסלמון, אני אוהבת שינויים ובגט ממולא בכל טוב, גבינות טובות נגיעות של סלמון קצת עירית ויש ארוחת ערב מפנקת וכזאת טעימה בתאבון.

מרכיבים:

בגט ארוך חצוי
200 ג' גבינה לבנה 9%
100 ג' שמנת חמוצה
50 ג סלמון חתוך לקוביות קטנות
כף גדושה עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לסנן את הגבינה כשעה מהנוזלים, לערבב את הגבינה עם שאר המצרכים.

2. חצי בגט אחד לשמור בצד למתכון אחר ואת החצי השני לרוקן מהתוכן, למלא עם הגבינה, לקרר כשעה.

הערות:
אפשר להחליף את הגבינה בנפוליאון ואז אין צורך לסנן.

389 צפיות 5 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : "הכנתי היום לאורחים שבאו בבוקר לביקור מהיר,
היה מושלם. לא הפסיקו להתלהב,"

תגובות

20 תגובות ב "בגט ממולא גבינות וסלמון"

  הרשם  
עדכן

ערב טוב ניקי,

אפשר להכין ערב לפני, לשמור במקרר ולהגיש בארוחת בוקר? ולכמה אנשים יספיק חצי בגט? אני צריכה כמות שתספיק ל 6 או 7..

ועוד שאלה, האם אפשר עם טורטיה ולא בגט?

תודה על כל המתכונים המעולים שלך :)))

לקחתי סלומון מעושן ממעדניית לופו וגם את הגבינת שמנת שלהם ויצא מדהים!!! תודב ניקי על עוד מתכון מושלם

הי ניקי 🙂 סיימתי את הבגרויות השבוע והחלטתי ללמוד לבשל, ובזכותך עד עכשיו הכל יצא מדהים
איך מסננים את הגבינה?

אהבתי!! רעיון מקסים לאירוח (כנ"ל עם הביצים)

תודה, אחרי שמוצאים את הבגט מהמקרר פורסים אותו לעיגולים? לכמה אנשים מספיק חצי בגט?

ניקי בוקר טוב וחג שמח!
האם צריך את הגבינה לסנן ביחד עם השמנת או לבד? ועוד שאלה המצרכים מספיקים לחצי בגט?

היי ניקי

כמה זמן לפני ארוחת החג להכין את הבגאט עם המילוי? זה אמור להיות קר נכון?

תודה וחג שמח

הי ניקי,
נשמע אחלה, אבל איך מרוקנים חצי באגט?

הי ניקי. איך מסננים את הגבינה? יונית

היי ניקי,
אני אוהבת את העידכונים שלך במייל, מחכה להם בכיליון עיניים!
במתכון הזה התכוונת לסלמון מעושן?
תודה על הכל, האתר שלך הוא תרפיה בשבילי 🙂