נגיסי ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי ברוקולי וגבינות

נגיסי ברוקולי וגבינות

נגיסים קטנים וטעימים שמרגישים את הברוקולי מכל ביס ואם אתם אוהבים גבינות בכלל תאהבו את הקטנים האלה ממזרים אבל מזה כיף לחסל אותם ביס אחרי ביס, תכינו הרבה ירקות ליד.

15 לביבות

כ 50 דקות

מרכיבים:

400 ג' ברוקולי קפוא
ביצה
3 כפות שמן
100 גבינת עיזים מגורדת
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
1/3 כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הברוקולי כ 5 – 10 דקות,לסנן ולקצוץ. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות לצפות בפירורי לחם.

2.עוד אפשרות חוץ מלביבות לקחת קורצן מאורך של עוגיות להניח על נייר אפיה משומן כשהנייר מונח כבר על התבנית, למלא אותו עם הלביבה, להדק יפה ובעדינות למשוך למעלה וואלה יש לנו צורה יפה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות באמצע להפוך.

4. אפשר לוותר על הקורצן וליצור לביבות. מי שרוצה נגיסים פרווה שיכין בלי הגבינות.

3859 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליבי : "טעים!! גם בלי קורצן יצאו נגיסים מאורכים וחמודים. לא נעים לי לספר כמה חיסלתי בעצמי לפני שהגשתי לשולחן למשפחה.. בעלי שלא חובב ברוקולי התלהב מהתוצאה והילדה (בת שנתיים) ניסחה במילה אחת: יאמי! תודה רבה :)"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

115 תגובות

נילי

היי ניקי יקרה,
כ"כ כיף לקרוא כאלה תגובות..
יישר כח!
רציתי להכין את הלביבות לשבת, ומתלבטת אם להכין חלבי או לא.
אם אכין ללא הגבינות- עדיין ייצא טעים?
אם אוסיף בצל מטוגן- זה ייפצה?
אשמח לשמוע דעתך

השב
נילי

אהה… אז לא אוותר על הגבינות עם כאלה תגובות..
תודה רבה ולילה טוב 🙂

השב
סטפני

היי ניקי גיליתי היום את האתר ואני כבר שעתיים שומרת לי מתכונים שמשכו לי את העין (והבטן;) חייבת לציין שהוקסמתי!! שום אתר מתכונים לא באמת הלהיב אותי ורואים שאת מכינה הכל באהבה ואופן הכנה שיתאים לכולם:) ועוד יותר שמחתי לראות את מבחר מתכוני הברוקולי שלדעתי לא מוערך מספיק בארצנו.
בכל מקרה אחרי ההקדמה החופרת רציתי לשאול מה עדיף צפתית או בולגרית? אני לא חובבת עיזים

השב
niki

ברוכה הבאה סטפני
אם הצפתית היא מהסוג שמורגש טוב אז הצפתית, אם היא מעודנת אז הבולגרית. בקיצור מה שיש בבית.
תהני מהאתר.

השב
אלונה

היי ניקי היקרה
הנגיסים טעימים ברמות וקוצרים מחמאות , תמיד !!!
אך הפעם אני יכולה לשנות קצת את הקונספט ולשים את הבלילה באינגליש קייק ומעל לפזר את הפירורים ?

תודה לך !!!

השב
רננה

היי ניקי, אתמול אמא שלי הכינה ארוחת ערב בהשראתך, ולמרות שלביבות הברוקולי יצאו אחרונות מהתנור-אחרי קיש פטריות ולביבות בטטות ותפוחי אדמה-הן נחטפו עד שלא נשאר פירור וכולם ביקשו עוד.
תודה רבה על אתר נפלא, על סבלנות אין קץ ועל שאת גורמת לנו לאכל בריא וטעים, ובקלי קלות!!
אין עלייך

השב
טל

היי ניקי
אפשר רעיון מה אפשר לשים במקום גבינת עיזים???

תודה רבה!!

השב