פטריות ממולאות בצל וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בצל וגבינות

פטריות ממולאות בצל וגבינות

זאת מנת פינוק, כשבא להכין משהו שונה לארוחת ערב אז הלכתי על פטריות ממולאות. מתכון מפנק צמחוני וחלבי מתאים מאוד לאירוח בתור פינגר פוד, מומלץ להכין למישהו שאוהבים ♥

מרכיבים:

6 פטריות שמפיניון גדולות
5 – 6 עגבניות שרי חתוכות קטן
בצל קצוץ
50 ג' גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גבינה צהובה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להוריד את רגלי הפטריות ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה עגבניות גבינה בולגרית ולתבל.

2. למלא את הפטריות לפזר גבינת עמק להזליף מעט שמן זית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

4806 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

59 תגובות

אדוה

לילה טוב ניקי היקרה, כל כך שמחתי סוף סוף לראות את הפנים מאחורי המסך….מקסימה שאת!
ועכשיו שאלה לגבי המתכון הזה מארחת בשבת, ארוחת בוקר, האם אני יכולה להכין את הפטריות למלא לשים במקרר בשישי ולהכניס לתנור בשבת בבוקר?

השב
רבקי

הי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר בלי בולגרית, יש לי קוטג' עוזר?
חוץ מזה אני עוברת ממתכון למתכון באתר שלך, הכל מושלם!!

השב
רבקי

יש לי גבינה צהובה, חשבתי שגבינת העמק זה גבינה צהובה, אז מה אני יעשה אם אין לי גם גבינת העמק?

השב
נלי

היי ניקי!מתכון מעולה!!! עשיתי אותו כבר כמה פעמים,אבל הייתי רוצה להיות בטוחה,האם כל המרכיבים מטגנים,או שרק בצל ופתריות וכל השאר להוסיף אחרי שטיגנתי את הבצל והפתריות,כך עשיתי עד עכשיו…?

השב
יהודית

ניקי יקרה שלנו!!! מה היינו עושים בלעדייך ?? לא הרבה…
שאלה קטנה, אני מאוד רוצה להכין את הפטריות הללו ליום א בבוקר אך אוכל להכינן רק ביום שישי.. האם זה ישרוד טוב יומיים? המון תודה

השב
niki

את לא יכולה להכין את המילוי מראש ואז ביום ראשון להכניס לתנור ? זה עדיף בכל אופן.

השב