פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

חטיף נישנוש טעים תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה כל כך שווה, הפטריות מצופות ציפוי פריך קריספי כזה שעושה כיף לאכול, מוגשות עם מטבל שמנת. לא מרגשים איך זה נגמר עוד אחד ועוד אחד, איך זה נגמר כל כך מהר ?

3 מנות

מרכיבים:

2 חבילות פטריות שמפיניון קטנות

קערה א'
ביצה טרופה
פלפל שחור גרוס
מלח

קערה ב:
פירורי לחם
כפית שומשום שחור (לא חובה)

הכנות:

1. לטבול את הפטריות בביצה ואח"כ לטבול בפירורי לחם והשומשום

2. להרתיח שמן (כמו לצ'יפס), להוסיף את הפטריות ולטגן עד הזהבה (לא לוקח הרבה זמן) להוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם קטשופ או מטבל שמנת או לטרוף ככה.

* ניסיתי לאפות לא יוצא אותו דבר.

6436 צפיות 12 צפיות היום

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

תגובות

40 תגובות ב "פטריות מטוגנות עם פירורי לחם"

  הרשם  
עדכן

אפשר לעשות גם עם פטריות בקופסת שימורים ?

הי לא הבנתי איך זה יוצא קציצות את חותכת את הפטריות?

האם זה הולך עם רוטב כלשהו? למשל לזרוק אותן לתוך רוטב שמנת?