פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

חטיף נישנוש טעים תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה כל כך שווה, הפטריות מצופות ציפוי פריך קריספי כזה שעושה כיף לאכול, מוגשות עם מטבל שמנת. לא מרגשים איך זה נגמר עוד אחד ועוד אחד, איך זה נגמר כל כך מהר ?

3 מנות

מרכיבים:

2 חבילות פטריות שמפיניון קטנות

קערה א'
ביצה טרופה
פלפל שחור גרוס
מלח

קערה ב:
פירורי לחם
כפית שומשום שחור (לא חובה)

הכנות:

1. לטבול את הפטריות בביצה ואח"כ לטבול בפירורי לחם והשומשום

2. להרתיח שמן (כמו לצ'יפס), להוסיף את הפטריות ולטגן עד הזהבה (לא לוקח הרבה זמן) להוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם קטשופ או מטבל שמנת או לטרוף ככה.

* ניסיתי לאפות לא יוצא אותו דבר.

2565 צפיות 11 צפיות היום

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

תגובות

36 תגובות ב "פטריות מטוגנות עם פירורי לחם"

  הרשם  
עדכן

האם זה הולך עם רוטב כלשהו? למשל לזרוק אותן לתוך רוטב שמנת?

שלום ניקי,ראיתי את הערה לגבי האפייה. . אני בכל זאת רוצה לנסות.. באיזה שמן כדי לשמן את התבנית?כמה זמן להשאיר בתנור?

אני שותה שמןןןן!! מזה אחרי פטריה אחת כל הפה שלי התמלא שמן פשוט לקחתי שלוק נדיב!! עשיתי משו לא בסדר? כי זה יצא פשוט מזעזע

מעולה

שלום ניקי! קודם כל אני רוצה שתדעי שבתקופת החגים הצלת אותי כל מה שהיה על השולחן היה שלך!! כולם כ״כ נהנו אני מודה לך מאוד!!את מקסימה
רציתי לשאול אם צריך לפרוס את הפטריות במתכון זה או לעשות אותם שלמות?
תודה ושבת שלום (:

שלום
נראה טעים מאוד!!
האם צריך לקלף את הפטריות לחתוך את הגזע?

ניקי שלום,
האם יש אפשרות להכין יום קודם ולחמם?

היי ניקי,

סליחה על הבורות, אבל כשאת אומרת שמן כמו לצ'יפס את מתכוונת שמן עמוק?
ואם כן האם יש לך הצעות לדרך אחרת שהיא עם פחות שמן?

המון תודה,
תום

הי ניקי, האם אפשר להשתמש בפטריות יער גדולות במקום שמפיניון קטנות? תודה! 🙂

כמה גרם של פטריות זה בערך
?

הי ניקי יקרה,

האם אפשרי אותו מתכון עם פרחי כרובית?

רעיון מעולה. למרות שאני לא מתה על פטריות, עשית לי חשק! תודה.

הי ניקי,
האם אפשר להשתמש בקופסת שימורים של פטריות? כמה חבילות?
תודה!

האם אפשר להכין מראש ולחמם לפני הגשה

היי ניקי!
אני מתה על פטריות מטוגנות במסעדות , ניסיתי מספר פעמים להכין כאלה גם בבית , בדיוק כפי שכתבת..אבל הציפוי אף פעם לא נדבק לי כמו שצריך..אצלך יצא מושלם..מה הסיבה? זה קשור לסוג פרורי הלחם או מה?