צימוקי עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צימוקי עגבניות שרי

צימוקי עגבניות שרי

טעים ביותר, מומלץ מאוד. אין טרחה בסך הכל לחצות עגבניות ולהכניס לתנור, זה יוצא נפלא.
אני אוהבת להגיש את זה ליד גבינות בתוספת לחם טוב וכמובן מרק בצל.
תכינו תטעמו לא תאמינו כמה שזה טוב ותעשו לי טובה אל תספרו כמה זה קל להכין, בסדר ? אחד המתכונים הכי קלים וטעימים שיש.

מרכיבים:

קופסת עגבניות שרי (או כמה שרוצים)
מלח גס
שמן זית

הכנות:

1. לחמם תנור ל 150 מעלות.

2. לחצות את העגבניות לשניים, לסדר בתבנית כשהחלק הפנימי כלפי מעלה הכמות אמורה למלא תבנית של תנור רצוי לעשות את זה על נייר אפייה. לפזר מעט מלח גס.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות ולאפות כשעתיים, לכבות את התנור ולהשאיר בתנור כבוי כמה שעות.

3. להזליף שמן זית ולחסל את זה בכיף.

בתמונות יש מרק בצל חלבי ולחמניות קלועות

מעולה!

4198 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

29 תגובות ב "צימוקי עגבניות שרי"

  הרשם  
עדכן

טעים טעים טעים! כמה וכמה רמות מעל עגבניות מיובשות קנויות, כולנו, כולל הילדים, אהבנו מאוד, והשימושים כיד הדמיון הטובה.

אם אין מלח גס רגיל גם הולך?
תודה רבה

ניקי יקירתי,
שמעי סיפור הצלה בזכותך 🙂 בעלי קנה 3 חבילות של עגבניות שרי שהיו רכות ולא ממש טעימות, במקום להתבאס ולזרוק כמות כזו גדולה, מייד נזכרתי במתכון הזה שלך שקראתי (אגב, קראתי כבר את כל המתכונים שלך, מאז שהתקנתי את האפליקציה אני לא קוראת חדשות, רק אותך!!! :)) בקיצור, יצא כל כך טעים שכבר חיסלתי חצי תבנית בעמידה ליד התנור… :))) אוהבת אותך

קודם כל תודה רבה ניקי על כך המתכונים הנפלאים שלך!
אני רוצה לשלב את העגבניות בסלט ( לא סלט פסטה)
הדבר היחיד שחשבתי זה לערבב עם קוביות בולגרית ושמן זית…
מה דעתך? להוסיף עוד משהו לכזה סלט?

תודה רבה רבה
גיטה

פעם שלישית שאני עושה בשבועיים. הוספתי הפעם תימין טרי וגם יצא מעולה! תודה (: