פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

לפעמים מתחשק לנו משהו קל כי לא הכי רעבים ועדיין מתחשק משהו לנשנש אז הכיוון הוא ירקות כמה שפחות שמן קצת עגבניות גבינה טובה, זה נשמע פשוט וזה אכן פשוט וזה טעים! מנשנשים ככה מידי פעם להוסיף לחם טוב ולחשוב שהחיים טובים.

3 מנות

מרכיבים:

חציל גדול פרוס וחצוי
20 עגבניות שרי חצויות
70 ג' גבינה בולגרית מפוררת
בצל ירוק קצוץ
חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקלות את החצילים בתנור, לפלפל ולהמליח את העגבניות לאפות כ 15 דקות ב 180 מעלות.

2. לסדר את החצילים בצלחת מעל העגבניות לפזר את הגבינה בצל ירוק ולטפטף מעל מעט חומץ בלסמי

2345 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמיפרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

 

פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

24 תגובות

רחל

היי ניקי
איך את עושה את החצילים
פשוט שמה בתנור עד שיתבשל קצת או שצריך לתבל אותו בשמן
אני שמה על אפייה רגילה ?

השב
חיה

שלום,
אני מכינה שבע ברכות לאחותי,
כמובן מתבססת במתכונים על ניקי 🙂
כאן קל למצא מתכונים טובים שתמיד יוצאים מושלם!
חיפשתי בכמה חנויות עגבניות שרי ולא הצלחתי להשיג-
אפשר להכין עם עגבניות רגילות? יש תחליף אחר?
אם לא אז יש לך רעיון לסלט חצילים חלבי אחר אולי?

השב
niki

היי חיה
היום קניתי בחצי חינם עגבניות שרי וראיתי שיש בכל חנויות הירקות, עגבניות רגילות אפשר להסתדר תפרסי פרוסות דקות ולא גדולות.

השב
niki

אין מה לאפות אותן לפרוס דק ולהוסיף, השרי יותר מתאימות לאפייה.

השב
דבורה נאות

שלום. הקליפה של העגבניות שחיממתי בטוסטר אובן יצאה קשה האם צריך לקלף אותה?

השב
niki

15 דקות והעגבניות יצאו קשות ? בגלל שעשית בטוסטר אובן. אם ממש אי אפשר לאכול תורידי אותה. בכל מקרה זה לא אמור להיות כך.

השב