ברוסקטה עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ברוסקטה עם פטריות

המתכון הזה בקטגורית הנישנושים, כשבא לך משהו טעים אבל אתה לא באמת רעב אתה רוצה לאכול משהו קטן אז הברוסקטה הזאת מגיעה.
פטריות בצל גבינה צהובה הכל מונח על לחם קלוי להוסיף בצד סלט עם ירקות טובים וזאת ארוחת ערב מושלמת. לפעמים אני עצמי לא מאמינה כמה קל להכין דברים טובים שבסך הכל לקח לי 10 – 15 דקות הכנה והם מוגשים לשולחן.

מרכיבים:

חצי בגט / לחמניה מאורכת
חבילת פטריות שמפיניון
שן שום
בצל קצוץ
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
עירית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולטגן עם הבצל כשתי דקות.

2.לחתוך את הבגט לפרוסות, לקלות את הפרוסות כמה דקות בתנור.

2. לחצות את השום לשפשף את הפרוסות ולהזליף שמן זית.

4. להניח על כל פרוסה את הפטריות לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור לשתי דקות או עד שהגבינה נמסה.

להגיש עם סלט וגבינות

712 צפיות 5 צפיות היום

ברוסקטה עם פטריות

תגובות

16 תגובות ב "ברוסקטה עם פטריות"

  הרשם  
עדכן

אני רוצה להכין עכשיו ולהגיש בארוחת ערב, זה אפשרי? אם כן מה לעשות? להכין הכל ולשים במקרר?

הי ניקי אני לא אוכלת גבינה מה אפשר סוייה זה בסדר

הי ניקי
האוכל שלך פיצוץ!!!!!!
יש מצב להכין את המתכון הזה פרווה? זה יצא נורמלי?

הי ניקי,
לאיזו כמות זה מספיק? אני רוצה להכין ל 20 איש. בכמה נראה לך אני צריכה להכפיל את המתכון?

שאלה קטנה, אפשר להשתמש בפטריות משומרות…? (נתקעתי עם הרבה קופסאות)

שאלה דחופה מאד מאד. האם אפשר להשאיר את הפשטידות והמאפינס שכולם על טהרת הגבינות מחוץ למקרר. יש לי הרגשה שפחות טעים כשמכניסים למקרר ומחממים. תודה על תשובתך המהירה וחג שמח

היי ניקי
תודה על מתכונים נהדרים, ואין לי ספק שהם גם טעימים 🙂
יש לי בקשה, ואיני יודעת אם זה אפשרי מבחינתך, אם תוכלי
לשלב מתכונים שהם סוג של דיאטטיים (אני מטופלת בדיאליזה, ולא הכול מותר לי)
תודה לך וחג שבועות שמח
חווה

לא אלאה אותך במחמאות, מגיע לך וכל מילה מיותרת. אין כמוך!
לאלרגים לחלב, האם יש אפשרות אחרת במקום גבינה צהובה?
ותחליף לפטריות?
הרעיון של האירוח עם בגט נראה לי נפלא!