לזניה ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לזניה ברוקולי וגבינות

לזניה ברוקולי וגבינות

אני אוהבת לזניות, מכיוון שהן משתבחות אני אוהבת להכין יום קודם הטעמים יותר טובים היא יציבה יותר. הפעם הוספתי ברוקולי ועוד גבינות טובות והכל ברוטב אוי כמה שזה טוב! עזבו לכו תכינו ותהנו.

מומלץ להכין יום קודם

22X23

מרכיבים:

עלי לזניה ללא בישול מוקדם
2 ראשי ברוקולי
קוטג'
200 ג' גבינות מגורדות
(גאודה, עמק, קצ'קבל, צ'דר)
6 עגבניות
2 שיני שום פרוסות
בצל גדול
כף רסק
כף פפריקה
כפית סוכר (לפי הטעם)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות במים רותחים לקלף ולקצוץ. לקצוץ את הבצל לטגן קלות להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף כשתי כוסות מים סוכר ותבלינים.

2. להרתיח להנמיך ולבשל כ 15 דקות לשמור בצד.

3. לחתוך את הברוקולי פרחים בלבד ולחלוט כ 5 דקות במים מומלחים.

4. להרכבה: לסדר בתחתית את עלי הלזניה מעל לצקת מהרוטב שיכסה את העלים לפזר מעל את הקוטג' מעל לשים את הברוקולי לפזר מחצית מכמות הגבינות עוד שכבת עלי לזניה את שארית הרוטב עגבניות ולפזר את הגבינות הנותרות.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

5741 צפיות 15 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : "פשוט לזניה מעולה , לא מפסיקה להכין אותה , תודה :)"

רעות : "פשוט מושלם ברמות שאין לתאר!!!! תודה"

תגובות

98 תגובות ב "לזניה ברוקולי וגבינות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי בוקר טוב! אני מתעוונת להכין את הלזניה הזו( כבר הכנתי בעבר והיא מעולנ). האם ניתן להקפיא אחרי האפייה?

היי ניקי , מה נשמע?
אני רוצה להכין היום את הלזניה לערב החג, הולכים על חלבי הפעם… העגבניות בסופר היו נורא יקרות ולא יפות אז קניתי עגבניות בשימורים. כמה אצטרך לשים במקום 6 עגבניות?
סליחה שזה כזה ארוך 😉

היי ניקי,
האם ניתן להחליף את הברוקולי בבטטה?
גמר חתימה טובה!

לא הבנתי את הקטע עם הגבינות
לבחור גבינה אחת או 50גרם מכל גבינה?

הצילו, מרגיש לי שלא היה מספיק נוזלים והעלים לא התרכחו. מה עושים? בינתיים השארתי לעוד 10 דקות בתנור…

הי
ניקי, קניתי ברוקוליט,
שזה בעצם ברוקלי קטן. רשום על האריזה שניתן לבשל עם הגבעולים. האם ניתן להוסיפם ללזניה?

יש לי מגש 30על 25 כמה זה נורא?

1 3 4 5