פשטידת ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי וגבינות

ככה בקטנה אני אתחיל לעלות מתכונים לקראת שבועות והנה הראשון מגיע. קבלו פשטידת ברוקולי כזאת טעימה מהסוג של לערבב ולתנור.

תבנית בינונית

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
400 ג'  ברוקולי קפוא – (לחלוט כדקה)
פרחים גדולים לחתוך, קטנים אין צורך.
1/4 כוס שמן בנוסף לטיגון הבצל
100 ג' גבינה בולגרית מגורדת
קוטג'
3 ביצים
4 כפות קמח תופח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הבצל, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

11152 צפיות 5 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : התחשק לי להכין למשפחה ארוחת ערב טעימה בריאה ומהירה – ואכן כך היה תודה על עוד מתכון קל וטעים

שרה : וואו ניקי יצא לי אליפותת!! תודה תודה

יעל : יצא מעלף!! תודה רבהתודה אין עליך

אורטל : יצא פשוט מעולה!! אפילו הקטנצ'יק זלל אותה, הכנתי אותה יחד עם הילדים (כדי להעביר את הזמן), הם הנהו ואהבו מאד.
הוספתי גבינה צהובה מגורדת והורדתי מעט מהכמות של הבולגרית…
מומלץ בחום

לירון : הכנתי את הפשטידה היום בפעם השניה, הוספתי קצת יותר ברוקולי כדי שתצא קצת יותר גבוהה ושמתי גבינה צהובה במקום בולגרית- יצא טעים בטירוף!

עינב : "כרגיל עוד מתכון מעולה מבית היוצר שלך, תענוג לאכול בבית מהמטעמים שלך..
עוד דרך טעימה לחסל את החמץ לקראת פסח!!!
תודה על כל ביס :)"

תגובות

323 תגובות ב "פשטידת ברוקולי וגבינות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי, נשארה לי מלא פשטידה(כי הזמינו אותנו ברגע האחרון..) אפשר להקפיא?

הי ניקי
האם כדאי היום להקפיא את הפשטידה? או להשאיר במקרר עד לערב שבועות?
תודה רבה

סליחה על ההפרעה ..
כמה קוטג' צריך ? חושבת שכדאי להוסחף קצת גבינ'צ או שאין צורך…
תודה ושבת שלום!?

אם אין לי קמח תופח – כמה אבקת אפיה לשים ל 4 כפות? תודה

היי ניקי , אין לי קוטג ולא גבינה בולגרית. אפשר להחליף בגבינה וגבינה צהובה / קשקבל?

היי ניקי
אני חדשה פה מקווה שתראי בקרוב 🙂
אני מכינה להרבה אנשים
האם לתבנית חד פעמית גדולה פשוט להכפיל את הכמויות של כל המרכיבים? תודה מראש

1 19 20 21