בורקס בטטה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס בטטה

בורקס בטטה, הדברים הפשוטים שבחיים אלה שמשדרגים כל ארוחה בכלום מאמץ. התוצאה מושלמת ומתאימה לכל ארוחה.

מספר מנות: 2 רולדות

זמן הכנה: כ – 40 דקות

מרכיבים:

פילאס
2 בטטות
תפוח אדמה
חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
בצל גדול קצוץ
א. מרק
פלפל שחון טחון
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הירקות עד שהם רכים. לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות, למעוך את הירקות להוסיף את הבצל והפטריות ולתבל.

2. לחתוך את הבצק לחצי לשים שורה מהמילוי ולגלגל לרולדה, להבריש בביצה ליצור חתכים בבצק ולפזר סומסום. כך גם עם החלק השני.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

פשוט וטעים להתענג על כל ביס.

1012 צפיות 1 צפיות היום

מי רוצה ביס ?

תגובות

76 תגובות ב "בורקס בטטה"

  הרשם  
עדכן

ניקי, יצא מושלם . תודה רבה רבה!

אפשר להכין את המילוי כפשטידה, בלי בצק?

היי ניקי
ראיתי בתגובות שאת כותבת שיש בעייה להקפיא תפוח אדמה
רציתי בבקשה לדעת למה 🙂

והאם יש צורך להחליך ל 3 בטטות

תודה

היי ניקי,

במידה ואני מעוניינת להקפיא
האם להקפיא לאחר יציאה מהתנור כשאר המאפה חם
או שיש לקרר ?

תודה

היי ניקי, אני צריכה את הבורקס לשבת אחרי הצהריים. אם אני אכין אותם בשישי בבוקר הן יחזיקו יפה או שיתייבשו? תודה!!!!

וואי יפה לי ממש טעים יפה ומעולה…
רציתי לדעת אחרי אפייה אפשר להקפיא ??

היי ניקי
אני רוצה להכין את המאפה כמה ימים מראש וולאפות ביום האירוע.

באיזה שלב מומלץ להקפיא ?
ניתן להקפיא לפני האפייה ?

היי ניקי.
אני מארחת בערב וחשבתי להכין גם את הבורקס הזה, אבל לא דאגתי להפשיר מראש בצק עלים. אפשר להפשיר בטמפרטורת החדר? על האריזה רשום להפשיר 8 שעות במקרר….

היי ניקי את אלופה ברמות ותודה על הכל. שאלה: ישלך מתכון לבצק דומה לבצק עלים או בצק טוב שיהיה למילוי בשר? תודה

היי ניקי:)אני רוצה להכין להיום את הבורקס הזה עם רוטב פטריות שלך יש לך רעיון לתוספות שהולכות ליד?והאם אפשר לוותר על הפטרוזיליה ברוטב פטריות?

האם וכיצד ניתן לשדרג את הבורקס לחלבי? שיתאים לשבועות:-)

מילאתי כל חצי מלאווח במילוי הבטטה הזה וסגרתי, מעל רוטב פטריות ו….. אין דברים כאלה!!!! משהו מיוחד!!!! לאירוח, פשוט מושלם! תודה ניקי 🙂 שבת שלום

היי ניקי
קניתי בצק עלים תורכי
זה 600 גרם
וכתוב שזה מרודד דק ועדין, משהו כזה…
מכירה את המוצר הספציפי? גם את זה פשוט לחלק לשניים ולהכין 2 רולדות? או שעדיף לקנות את הבצק הרגיל? תודה…

היי ניקי
אם אני רוצה את הבורקס לאירוח יומיים לאחר האפייה שלו – את ממליצה להכניס למקרר או למקפיא? ואיך רצוי לחמם חזרה?

תודה!

טוב..אין דברים כאלה !!! כל כך פשוט . הסבר מדויק! וכל כל טעים!!!
תודה!

היי ניקי. הכוונה בפילאס זה בצק עלים?