קציצות ירק אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות ירק אפויות

יופי של ארוחת ערב קלילה, נחטפות כלא היו. מתאימות לחג החנוכה שמתקרב ובכלל מי צריך חג בשביל לאכול לביבות טעימות ? לא אני.

17 לביבות

מרכיבים:

חבילת שמיר
חבילת פטרוזילה
בטטה רכה
2 ביצים
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
2 שיני שום מגוררות
מל"פ ( מלח, פלפל)

מטבל שמנת:
שמנת חמוצה
2 כפיות מיונז
עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים.

2. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות.

2870 צפיות 5 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

חוה סבן : כרגע הוצאתי מהתנור את לביבות הירק. הכנתי אותן בתנית עם שקעים. אך ברצוני לציין שהפחתי בכמע חצי מכמות הפירורי לחם וכ"כ לנו מטבלהשמנת לא מתים כי הוא "שמן מדי".
בכל אופן יצא טעים מאוד וכל הכבוד ניקי. תמשיכי במתכונים דייאטטיים. ובכלל כל המתכונים
נ ה ד ר י ם. תודה לך.

תגובות

114 תגובות ב "קציצות ירק אפויות"

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב ניקי ,,, אין לי שמיר ,, ויש לי כוסברה אפשר לשים במקום ?

אופס חחחח לא שמתי לב 🙂

היי ניקי.
האם אפשרי לא לטחון את הפטרוזיליה והשמיר ? אלא רק לקצוץ דק ע"י סכין ?
תודה רבה!!

היי ניקי ,

אני משתמשת באופן קבוע במתכונים שלך וכולם מסביב נהנים :)))
אשמח לדעת באופן כללי האם אפשר להקפיא קציצות ירק מטוגנות ללא תפוא?
למשל של עלי מנגולד עם גבינות .
תודה רבה וחג שבועות שמח וטעים :)))
חן

שלום, ניקי
היה באפליקציה הישנה מתכון לקציצות לחם, ועכשיו הוא לא נפתח.
יש לך אפשרות לשים קישור בבקשה?

1 6 7 8